...na skrajnym lewym pasie pięciopasmowej ruchliwej obwodnicy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Selekcja naturalna w najlepszym wydaniu
GTA IV in real life
Fucking nice
Co za kurwa debil
jestem expertem i jest to zachowanie typowego debila, nieuleczalne.
Idioci, przecież wiadomo, że z jakiegoś powodu tam wlazł. Padło mu auto. Czasami trzeba przemyśleć co się zobaczyło, a nie od razu hejtować.
700pkt
@goofastfood Sam jesteś idiota i właśnie to pokazałeś, jak widzisz że coś się dzieje z samochodem na autostradzie, zgasł ci czy cokolwiek to masz obowiązek zjechać na pas awaryjny póki się samochód toczy (jeśli jakimś cudem to się nie uda bo jesteś pizda i nie potrafisz myśleć póki samochód jest w ruchu to wyciągasz trójkąt i wystawiasz go na pasie co najmniej 100 metrów za samochodem tak aby innych ostrzec i wezwać pomoc drogową czekając na poboczu) a nie jak pizda się zatrzymać na lewym i wchodzić pod samochód.
up
ja sie kiedys zatrzymalem na drodze krajowej 50 metrow przed zakretem. Jak Ci sie rozpierdoli automatyczna skrzynia biegow to nie ma huja zebys przy pomocy rak mogl auto ruszyc. Bo tez mi jakis soltys trabil jak czekalem na lawete. Natomiast oczywiscie zszedlem z drogi, bo zycie mi mile.
ja sie kiedys zatrzymalem na drodze krajowej 50 metrow przed zakretem. Jak Ci sie rozpierdoli automatyczna skrzynia biegow to nie ma huja zebys przy pomocy rak mogl auto ruszyc. Bo tez mi jakis soltys trabil jak czekalem na lawete. Natomiast oczywiscie zszedlem z drogi, bo zycie mi mile.
@solltys,
Przepraszam Cię. Musiałem ztrollować. To mój pierwszy raz i nie mogłem się powstrzymać.
Przepraszam Cię. Musiałem ztrollować. To mój pierwszy raz i nie mogłem się powstrzymać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów