📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Powinni mu pomalować mordę trudno zmywalnym markerem. I niech tak chodzi po ulicy i do pracy. Nauczka lepsza niż jakakolwiek grzywna.
Upierdolić dłonie, nogi i chuja. Zostawić pomalowany sprayem kadłubek. Nie więzić, nie leczyć... bo to na nasz koszt. Zapewnić TV z DVD z fajnymi dupami... będzie mógł pomarzyć.
25-letniego taggera zatrzymano na gorącym uczynku. - Taki czyn może zostać zakwalifikowany jako przestępstwo, dlatego strażnicy doprowadzili go do najbliższego komisariatu policji - wyjaśnia Przemysław Piwecki, rzecznik straży miejskiej. Gdy mężczyźnie powiedziano jakie konsekwencje może ponieść za swój czyn… zadeklarował, że natychmiast usunie napisy z wiaty. - Dodatkowo wskazał kilka innych miejsc, w których pozostawił swój znak rozpoznawczy i zobowiązał się do natychmiastowego usunięcia wszystkich malowideł. Pod czujnym okiem strażników wyczyścił wszystkie tagi - dodaje.
25-latka ukarano mandatem karnym.
@raper900 Teraz może i na łasce, ale minie trochę czasu i do pracy trzeba będzie się zabrać, czy rodzinę założyć i okaże się, że komornik co miesiąc nam wypłatę obrabia, bo kiedyś się miało najebane we łbie to pozostali się zastanowią czy warto
Ło kurwa, straż miejska w końcu zrobiła coś pożytecznego społecznie i zgodnego z prewencją przestępstw. Jestem pod wrażeniem.
ok rozumiem graffiti w pomyslowym stylu - Banksy i takie tam. Cos ładnego. Cos patriotycznego... na jakies scianie opuszczonego buzynku ale "tagowanie" ??? Kurwa to jest tak popierdolone, ze nawet szkoda gadac.
Zbombiły to się kurwa te serwery....
Some say we'll see Armageddon soon.
Kurwa mać!!! Dajcie proszę numer konto to prześlę wam trochę $$$ na serwery, bo stronę przeglądam codziennie nic za to nie płacąc, a ładowanie filmiku 30sekundowego filmiku w 360p przez ponad 3min to patola!!!
A mi sie zbuforowal bez zaciecia ;D
a co do tematu, bardzo ladnie, niech swoja slina i ubraniami to czysci az bedzie jak przed "tagowaniem"
a co do tematu, bardzo ladnie, niech swoja slina i ubraniami to czysci az bedzie jak przed "tagowaniem"
Bardzo dobrze! aż żal patrzec na dzieła tych chujków, polowa z nich nie zna nawet podstawowych zasad ortografii, ale koniecznie musi podzielić się swoimi mądrościami, albo to jakiemu klubowi kibicuje -.-'durną patologie trzeba nagrywać i wysyłać im rachunki za odnawianie tych ścian.
Mnie zawsze dziwiło to jebane tagowanie ścian/murów/przystanków/autobusów itd.
Jaki to ma sens...
Niczym taki śmieć nie różni się od kundla który idzie i szcza na wszystko aby oznaczyć swój teren.
Żeby to chociaż ładne było jak grafitti przy wyścigach w warszawie a to zwyczajnie bazgroły zrobione bez żadnego celu.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jaki to ma sens...
Niczym taki śmieć nie różni się od kundla który idzie i szcza na wszystko aby oznaczyć swój teren.
Żeby to chociaż ładne było jak grafitti przy wyścigach w warszawie a to zwyczajnie bazgroły zrobione bez żadnego celu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów