📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Slonx
Nie wiedziałem, że kierowcy rajdowi to ostatnie pierdoły i kapelusznicy.
BTW kierowcy którzy zmienili oponki i są bogami na drodze mnie rozpierdalają. -5, droga czarna i błyszcząca - idealna warstwa lodu na całej powierzchni - a ci wyprzedzają we dwu z odstępem góra 4m na skrzyżowaniu... Pogratulować.
BTW kierowcy którzy zmienili oponki i są bogami na drodze mnie rozpierdalają. -5, droga czarna i błyszcząca - idealna warstwa lodu na całej powierzchni - a ci wyprzedzają we dwu z odstępem góra 4m na skrzyżowaniu... Pogratulować.
Skąd wież ,że na zimówkach jechał ? poza tym wczoraj u mnie co 2 auto lat po ulicy llatało Więc jakbym miał to wszystko nagrywać to by mi to trochę zajęło
Gościu widać zawodowiec, idealnie panuje na furą. Omija przeszkody na grubość lakieru
narkotykiTanio.pl napisał/a:
@Slonx
Głupku, mówiłem o tym, że ja jeździłem jak ostatnia pierdoła, czyli bardzo powoli.
Cytat:
A tutaj się zgodzę. Opony zimowe na lodzie nic nie dają. Na śniegu, jak najbardziej.
U mnie w mieście na głównych drogach jest odśnieżony, mokry asfalt, na bocznych i mniej uczęszczanych leży warstwa śniegu, grubsza lub cieńsza. Po tych bocznych uliczkach musiałem się wlec.
bo mysli taki jedne chuj z drugim chujem ze jak zimówki ma nawet najtansze z debicy to bedzie sie czymał drogi niczym cygan gruzu. kurwa troche rozumu jak jest zima to jest zimno a jak jest snieg to zazwyczaj jest slisko
ponoć słaba zimówka i tak jest lepsza w zimę od dobrej letniej opony.
nie jest kwestią głębokośc bieznika, tylko rodzaj gumy.
ja np jeżdzę terenówką z bieżnikiem ok 3-4 cm i za damski chuj to się niczego nie trzyma nawet na deszczu bo guma nie ta. bieznik chuja daje w zime.
nie jest kwestią głębokośc bieznika, tylko rodzaj gumy.
ja np jeżdzę terenówką z bieżnikiem ok 3-4 cm i za damski chuj to się niczego nie trzyma nawet na deszczu bo guma nie ta. bieznik chuja daje w zime.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów