📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jakiś specjalista wypowie się co do konsekwencji zeżarcia skorpiona? Czy to coś było jadowite?
a po kacu
,,wtf gdzie mój skorpion!"
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
,,wtf gdzie mój skorpion!"
Jakiś specjalista wypowie się co do konsekwencji zeżarcia skorpiona? Czy to coś było jadowite?
Im większy skorpion tym mniej jadowity, a ten jest spory.
to jacyś krewni Bear'a Gryllsa ?
Tez bym tak zrobil. Wciagalem nosem pieprz, tabasco, jadlem pszczoly - to i skorpiona pewnie bym zszamal.
up
masz kasę na tabasco, a bułki sobie nie kupisz ?? sam nic nie wciągam i nie wiem jak to jest, ale bułka na pewno bardziej sycąca i nie podrażnia nosa
masz kasę na tabasco, a bułki sobie nie kupisz ?? sam nic nie wciągam i nie wiem jak to jest, ale bułka na pewno bardziej sycąca i nie podrażnia nosa
Wolę kanapkę, tudzież płatki z mlekiem.
Może wydaje się bardziej jadowity bo z racji swojej wielkości wstrzykuje więcej jadu ;p
Może wydaje się bardziej jadowity bo z racji swojej wielkości wstrzykuje więcej jadu ;p
szkoda skorpiona;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów