prosto w twarz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:06
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Legendarne Stompy
niezłe hity ale niebieski mógł go podciąć bez problemu
'ofc', 'stompy', 'hity'...co wy, kurwa, macie aż tak ograniczony język?
Browaryt napisał/a:
niezłe hity ale niebieski mógł go podciąć bez problemu
Byłbyś w stanie pomyśleć o podcince w momencie kiedy otrzymujesz co sekunde cios w twarz ?
na początku myślałem, że w tym gifie chodzi o to, że sędzia zaraz przyatakuje z buta w mordę tego leżącego gościa xD
A żeby było śmiesznie to w Pride można używać tych "stompów", a nie można trzymać liny co ten gość właśnie robi
Cytat:
czemu sedzia ma spadochron?
Bo jak się zawodnik wkurwi to i sędzia może z ringu wyfrunąć.
A masz Ty lewacka kurwo!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów