18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
R................t 2014-02-27, 14:54
Jacież pierdole - kucyk ma za bardzo ściągnięty
Zgłoś
Darki72 2014-02-27, 15:14 3
Nie wierza wlasnemu oku
Zgłoś
nowynick 2014-02-27, 15:23 2
jakiś pojebany religijny zwyczaj, ale nie muzułmański. To raczej hindusi albo i daleko-wschodni chrześcijanie (mają nieźle posrane rytuały związane z Wielkanocą). Jak widać każda religia w formie ekstremalnej jest chujowa...
Zgłoś
roodyeo 2014-02-27, 15:41
A nie mogliby się tak z tej religijności sami zabijać od razu? Ktoś mógłby dopisać do tej książki, w którą oni akurat wierzą, że samobójstwo (ale bez osób toważyszących) gwarantuje milion dziewic i autostradę do raju i byłoby spokojniej na tym świecie
Zgłoś
nectovelius 2014-02-27, 16:15 6
kkndkkndkknd napisał/a:

jakiś pojebany religijny zwyczaj, ale nie muzułmański. To raczej hindusi albo i daleko-wschodni chrześcijanie (mają nieźle posrane rytuały związane z Wielkanocą). Jak widać każda religia w formie ekstremalnej jest chujowa...

Mi właśnie na hindusów wyglądają, ale ni cholery nie znam żadnego imienia hinduskiego, więc nazwałem ich jak popadło.
Moim zdaniem lepszy efekt modlitewny by osiągnęli jakby każdy z nich wsadził sobie parasol w dupę i go rozłożył

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
NOVAXON 2014-02-27, 17:34
Fajnie by było gdyby go ktoś szturchną
Zgłoś
Vesemirr 2014-02-27, 18:04
To kadr z filmu Piraci z Karaibów?

Stań w prochach miliona martwych dusz i zapytaj duchów czy honor się liczy. Milczenie jest Twoją odpowiedzią.
Zgłoś
seta21 2014-02-27, 18:32 5
Zgłoś
podlasianin374 2014-02-27, 18:58 1
W dupach im się poprzewracało od tych allahujów.
Zgłoś
k................i 2014-02-27, 19:15
Kurwa ten dzieciak zamiast kamerować to powinien pierdolnąć mu w ten nóż, czy co to jest, żeby mu to oczko wyfrunęło!
Zgłoś
zeto88 2014-02-27, 19:18 2
@up kamerować kurwa... a samochodu się nie prowadzi tylko się samochoduję? ja pierdolę...
Zgłoś
issenpl 2014-02-28, 0:50
Dziękuję za selekcję naturalną.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów