Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
powod warnu :
""- poprosze piwo"
sadol to nie jest kurwa caritas, tam na żebry zapraszam."
chyba ktos jeszcze dokladnie nie wytrzezwial
Oj chłopie albo sam nie wytrzeźwiałeś, albo zalany w pałę byłeś na zajęciach języka polskiego dotyczących czytania ze zrozumieniem. Chciałeś się popisać przed kimś czy jak??? Bo jedyne co Ci wyszło to zrobienie z siebie totalnego durnia. Nie wyrywa się jednej frazy z całego zdania, tak tylko świadkowie Jehowy poczynają sobie. Polecał bym znalezienie jakiegoś ośrodka Caritas i poproszenie tam o zorganizowanie darmowych zajeć z czytania, to może więcej takiej głupoty nie odstawisz.
żenujące a nie śmieszne.
dokładnie...
i lepiej żeby żaden arab tego nie zobaczył.
Ale znakiem rozpoznawczym jest "kochany" Pan policjant, który w pierwszy dzien wakacji mnie zgarniał. Teraz z wyrokiem odpracowuje prace spoleczne, dziekuje i pozdrawiam.
a tam pierdolicie glupoty:D napisalem zdanie z malej literki i nie uzylem polskich znakow, ja to jestem buntownik
Czy to czasem nie Opolskie, Brzeg ew. okolice? Stacje chyba poznaje, ale wszystkie BP wygladają tak samo.
Ale znakiem rozpoznawczym jest "kochany" Pan policjant, który w pierwszy dzien wakacji mnie zgarniał. Teraz z wyrokiem odpracowuje prace spoleczne, dziekuje i pozdrawiam.
Tak Brzeg, a co do policjanta to widocznie zasłużyłeś to teraz zapierdalaj ;p !
Się pytam, dla czego ten policjant go nie zastrzelił ?
Bo on też był przebrany.
Cons musi nadrobić warny bo dawno go nie było i mu % spada ...
zaraz musisz zepsuć wszystko. Embargo na Calgonit!
Oj chłopie albo sam nie wytrzeźwiałeś, albo zalany w pałę byłeś na zajęciach języka polskiego dotyczących czytania ze zrozumieniem. Chciałeś się popisać przed kimś czy jak??? Bo jedyne co Ci wyszło to zrobienie z siebie totalnego durnia. Nie wyrywa się jednej frazy z całego zdania, tak tylko świadkowie Jehowy poczynają sobie. Polecał bym znalezienie jakiegoś ośrodka Caritas i poproszenie tam o zorganizowanie darmowych zajeć z czytania, to może więcej takiej głupoty nie odstawisz.
Hi hi, się uśmiałem Ale z ciebie pierdolony idiota, przeczytaj może jeszcze raz o co chodzi w sprawie zamiast takie głupoty pisać, bo chyba jednak ty masz problemy ze zrozumieniem tekstu.
Jak wszyscy dostają te warny to ja też chcę.
chuj, dupa, dupa, cipa, kupa, kurwa wy zjeby, wypierdalać, gdzie ja kurwa jestem bo chyba nie na sadolu, kurwa kurwa, chuj chuj,
Łooo spełnianie marzeń na sadolu, mówisz i masz
w takim razie chce cysternę wódki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów