Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I tak, miałem na myśli układ elektroniczny.
Hi hi, się uśmiałem Ale z ciebie pierdolony idiota, przeczytaj może jeszcze raz o co chodzi w sprawie zamiast takie głupoty pisać, bo chyba jednak ty masz problemy ze zrozumieniem tekstu.
torento, pozwól ze trochę pamięć odświeżę, gdyż sam jako ten "pierdolony idiota" nie przeczytałeś oryginalnego posta który dostał warn'a:
"heheh zajebisty pomysl dla tych wszystkich ludzi pracujacych na stacjach benzynowych w sylwestra/nowy rok - ciekawe urozmaicenie od ciaglego - poprosze piwo - wesolego nowego roku."
Więc ja mogę uśmiać się z Ciebie, jedyne co umiesz to chlapać jęzorem, bo z czytaniem to też u ciebie problem. Jeśli widzisz w wypowiedzi kolesia proszenie o piwko, to zapraszam ponownie do szkoły. I nie ośmieszaj się więcej.
Moja wypowiedź do poprzedniego cytatu była skierowana do kolesia który dał warn'a tak gwoli ścisłości, ale ty tego pewnie nie załapałeś...
Co do filmu to sam pomysł mi się podoba ale z tą bronią to trochę ryzykowne
torento, pozwól ze trochę pamięć odświeżę, gdyż sam jako ten "pierdolony idiota" nie przeczytałeś oryginalnego posta który dostał warn'a:
"heheh zajebisty pomysl dla tych wszystkich ludzi pracujacych na stacjach benzynowych w sylwestra/nowy rok - ciekawe urozmaicenie od ciaglego - poprosze piwo - wesolego nowego roku."
Więc ja mogę uśmiać się z Ciebie, jedyne co umiesz to chlapać jęzorem, bo z czytaniem to też u ciebie problem. Jeśli widzisz w wypowiedzi kolesia proszenie o piwko, to zapraszam ponownie do szkoły. I nie ośmieszaj się więcej.
Moja wypowiedź do poprzedniego cytatu była skierowana do kolesia który dał warn'a tak gwoli ścisłości, ale ty tego pewnie nie załapałeś...
Ahahaha... I0 kto tu czytać nie umie... Dargor, coraz bardziej się pogrążasz... Widze że jesteś niezbyt bystry, wiec jeszcze raz przytocze post MortiCRX:
"(...)ciekawe urozmaicenie od ciaglego - poprosze piwo - wesolego nowego roku. (...)
Celem powyższego zdania jest zaprezentowanie najczęściej spotykanego (prawdopodobnie) tekstu skierowanego do sprzedawcy w dniu 31 grudnia czyli: Poproszę piwo (tu klient wymienia markę), wesołego nowego roku (życzenia noworoczne skierowane do sprzedawcy).
Kleisz już??? "
Przeczytaj to i zamilcz...
Już mniejsza o bystrość mojej osoby, ale sam nad swoją też możesz popracować.
Kończmy temat, Lam3rZ nie prosił o piwko tylko przytaczał sytuację na stacji benzynowej, a ten kto mu za tego posta warn'a dał to głąb i tyle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów