18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Abordaż
~Velture • 2018-02-15, 10:02
Pewnie większość sadoli by to zrobiła z zamkniętymi oczami i otwartą dupą lądując na wibrator

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
nowynick 2018-02-15, 10:16 16
Velture napisał/a:

Pewnie większość sadoli by to zrobiła z zamkniętymi oczami i otwartą dupą lądując na wibrator

ba! Na murzyńskim rozmiarze XXXL!
Zgłoś
Red_Devil_1878 2018-02-15, 10:25 4
Piękne zgranie, ale mógł chociaż stopę wsadzić w śrubę
Zgłoś
pisage 2018-02-15, 12:22 3
@up
tam chyba nie ma śruby na wierzchu. To silnik strumieniowy.

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
AntoniF 2018-02-15, 13:45 2
"Pewnie większość sadoli by to zrobiła z zamkniętymi oczami i otwartą dupą lądując na wibrator "

Mów za siebie
Zgłoś
spinaczel 2018-02-15, 13:50
przeciez oni to krecili od tyłu i potem puscili od przodu. Skuter na wstycznym i jedzie

"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Zgłoś
Red_Devil_1878 2018-02-15, 14:11 1
@up
Seems legit.
Zgłoś
zerknijwlewo 2018-02-15, 14:13 1
@pisage
A gówno. W skuterach stosuje się silniki spalinowe, tylko napęd jest wodnoodrzutowy i nie, że nie ma śruby na wierzchu, tylko wcale jej nie ma.
Zgłoś
A................t 2018-02-15, 14:19 4
A ja myślałem że to Veture się przechwala co on nie robi, gdzie nie był i komu rowa wylizywał.
Zgłoś
Diux 2018-02-15, 16:41 3
Sadole skaczą bez spadochronu...

ZERO TOLERANCJI
Zgłoś
_................_ 2018-02-15, 17:47
Co tu prawić -mistrz ..

Polecam >>>Skok ze spadochronem – lotnisko Pruszcz Gdański..

Ps. koszt chlania i jarania ..
Zgłoś
tranzystor 2018-02-15, 19:09
zerknijwlewo napisał/a:

A gówno. W skuterach stosuje się silniki spalinowe, tylko napęd jest wodnoodrzutowy i nie, że nie ma śruby na wierzchu, tylko wcale jej nie ma.

Skoro nie ma śruby, to w jaki sposób silnik zamienia ruch obrotowy wału na przepływ wody w tunelu napędu strumieniowego?
Zgłoś
takamahi 2018-02-15, 19:27
Obaj macie rację po części, śruba to element turbiny będącej elementem pędnika wodno odrzutowego.

Jebać ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
tranzystor 2018-02-15, 22:56 1
tranzystor napisał/a:

Skoro nie ma śruby, to w jaki sposób silnik zamienia ruch obrotowy wału na przepływ wody w tunelu napędu strumieniowego?

Cytat:

takamahi napisał/a:

Obaj macie rację po części, śruba to element turbiny będącej elementem pędnika wodno odrzutowego.

Raczej oboje racji nie możemy mieć, bo dwie wypowiedzi zaprzeczają sobie. Prawda jest taka, że zerknijwlewo nie ma pojęcia o czym pisze.
Zgłoś
zerknijwlewo 2018-02-16, 1:34
@tranzystor
Skoro twierdzisz, że nie mam pojęcia o czym piszę, to rozwinę swą wypowiedź i wyjaśnię Ci dlaczego mam rację.
Nie chciało mi się wcześniej rozpisywać na cały esej, bo pomyślałem, że Ci bardziej zainteresowani systemem działania włączą gugle i zagłębią temat.
Silnik spalinowy w takim sprzęcie tylko uruchamia cały mechanizm napędzający. W przypadku takiego skutera napędza Pędnik Turbinowodny, który ten otrzymuję moc i jest w stanie zassać odpowiednią ilość cieczy, którą odda ze wzmocnioną siłą popychając pojazd do przodu za pomocą turbin, które ma w sobie zamieszczone. I nie kurwa! Turbina, to nie jest śruba!
A wracając do tematu, to spadochroniarz ma zajebiste umięjętności, ale nic mu się nie stało. Nie połamał się, ani nawet nie zwichnął kciuka. Non sadistic. Ba! Nawet nie zachłysnął się wodą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów