📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
think666 napisał/a:
Na pewno nie stawiania spacji przed przecinkami.
Ktoś tu uczy poprawiać a czegoś zapomniał
zmien opis, np na:
jak sie zachowuje motor z abs'em i bez absu ktorego kierownik wciska heble do oporu i nie zastanawia sie co dalej bedzie
jak sie zachowuje motor z abs'em i bez absu ktorego kierownik wciska heble do oporu i nie zastanawia sie co dalej bedzie
kurwaa wszędzie znajdą błąd jak igłę w stogu siana do huja... spacja mu niepasuje...
Czy jest tu jakiś osobnik co blokuje oba koła przy hamowaniu motorem?
Jak już to zrobił to pewnie będzie wiedział jak się hamuje.
Film dobry dla idiotów którzy na motorze nigdy nie jechali.
Po za tym tyłem się nie hamuje zazwyczaj, ewentualnie dohamowywuje pulsacyjnie (jak się nie ma ABS'u)
heinzzz napisał/a:
Czy jest tu jakiś osobnik co blokuje oba koła przy hamowaniu motorem?
Trochę przesadzasz z hejtem. Twoja wypowiedz pachnie właścicielem szlifierki z 90+ roku, którego jedynie było stać na kask za 300zł i lata na golasa po winklach.
Efekt podobny do zablokowania tylko przedniego koła. Blokada tylnego również potrafi taki psikus sprawić.
O ile wiem, to chyba rzadko kogo stać, w sytuacjach awaryjnych, na hamowanie "pulsacyjne". A przypominam, że ABS jest do wspomagania hamowania awaryjnego.
Jeżdżąc po Warszawie, cenie abs w swoim moto ;d
o kurwa dobrze że to obejrzałem, muszę jak najszybciej abs do roweru wmontować inaczej się zabije.
mare30ks, ostatnio miałem wypadek, musiałem wcisnąć hamulce do oporu inaczej walnałbym w samochód. Nie zastanawiałem się co będzie dalej bo nie miałem czasu, a nie jechałem pierwszy raz.
szlif+ złamana kierownica
szlif+ złamana kierownica
na codzien jezdze motorem bez absu i jakos sobie radze, na mokrym cala uwaga skupiona jest na drodze, to chyba lepsze rozwiazanie niz abs
jezdzilem honda cbf 600 z absem i w sumie fajnie sie smiga, deptalem do oporu i nic sie nie dzialo. ale nie wiem jak to sie ma do awaryjnego hamowania na mokrym, ale cos mi sie zdaje ze ten typ z motoru z abs'em nie hamowal awaryjnie, jak ja wciskalem do opuru przedni hebel to moto prawie deba stawal a tu widze ze sobie zwalnia spokojnie.
zreszta kurwa czasem zeby pocwiczyc awaryjne sytuacje na mokrym mocno hamulce i 1-1,5m sune prosto na zablokowanych i odpuszczam dohamowuje lagodnie, a ten kurwa odrazu jakies piruety kreci
jak cos wyjedzie to i tak chuj mu ten abs da bo ma sekunde dwie na przeanalizowanie sytuacji i zatrzymanie sie, zwykle konczy sie na przeanalizowaniu
tak czy siak filmik wg mnie tendencyjny.
jezdzilem honda cbf 600 z absem i w sumie fajnie sie smiga, deptalem do oporu i nic sie nie dzialo. ale nie wiem jak to sie ma do awaryjnego hamowania na mokrym, ale cos mi sie zdaje ze ten typ z motoru z abs'em nie hamowal awaryjnie, jak ja wciskalem do opuru przedni hebel to moto prawie deba stawal a tu widze ze sobie zwalnia spokojnie.
zreszta kurwa czasem zeby pocwiczyc awaryjne sytuacje na mokrym mocno hamulce i 1-1,5m sune prosto na zablokowanych i odpuszczam dohamowuje lagodnie, a ten kurwa odrazu jakies piruety kreci
jak cos wyjedzie to i tak chuj mu ten abs da bo ma sekunde dwie na przeanalizowanie sytuacji i zatrzymanie sie, zwykle konczy sie na przeanalizowaniu
tak czy siak filmik wg mnie tendencyjny.
Z tymi bocznymi kółkami... To dopiero musi być ubaw!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów