Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Pogrzeb w Murzynowie - teraz popularne
abcdefgz 2013-12-22, 14:17
PlecionkarzMam dokładnie taką samą sytuacje, mieszkam naprzeciwko kabaretu i również chodziłem z tymi przyjebami do podstawówki i gimnazjum. Nieuleczalna patologia, dokładnie tak samo to wyglądało jak to co opisałeś.
Zgłoś
Catacombe 2013-12-22, 14:56 5
Ja pierdole, nie moge z was ludzie. Był filmik z Wardega jak dawał ciuchy bezdomnym. Odrazu to ból dupy, że to nieroby, że lepiej by zrobił jakby to poszło do domu dziecka. Dom dziecka dostał, też źle. No kurwa, jak ktoś nie pomaga ludzią - jebać go, jak pomaga - jebać go. Bo zajebiście że oceniacie całe społeczeństwa na podstawie jednostek patologii. Jebany, murzyński kutas prosto wam w tchawice

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
w................3 2013-12-22, 15:01 5
Nie chodzi o to żeby ich zrozumieć i nic z tym nie zrobić. Przecież oczywistym jest, że patologię trzeba zwalczać bo sama się nie zwalczy i właśnie dlatego ludziom z domów dziecka potrzebne jest dobre podejście.Nie chodzi o litowanie i użalanie się nad nimi bo to potęguje tylko ich pato zachowania. Nie raz, nie dwa okazywało się, że dobry wychowawca potrafi zdziałać cuda i wykrzesać z takich ludzi coś dobrego.
Zgłoś
q................q 2013-12-22, 16:46 1
Co nie zmienia faktu, że to w większości patola. Abstrahując: czytając opisy rodzin tworząc szlachetną paczkę natknąłem się na 8 osobowe rodziny mieszkające w 2 pokojowym domu. Trzeba ich wspierać, aczkolwiek są nierobami.
Zgłoś
KiKiZ 2013-12-22, 17:02
Ehhh jak czytamt e wasze bóle dupy to mi się was żal robi.

Szacunek dla Abstrachujów(mimo że robią to dla hajsu to myślę że są normalnymi ludźmi) za dystans do siebie, normalność i szkoda że w filmikach są tacy 'nienaturalni'.

Pozdro, wkleiłbym jedną rzecz ale za nią jest warn więc chociaż na święta odpuście bo naprawdę, żal mi się was robi.
Zgłoś
chetek 2013-12-23, 0:38 1
wotek933 napisał/a:

jaką stworzyli jej Ci rodzice (...)
w jakiej znajdują się Ci, których właśnie krytykujecie

Możesz mi wytłumaczyć, czemu słowo "ci" piszesz wielką literą?
Zgłoś
w................3 2013-12-23, 0:43
@up
Mój błąd, z przyzwyczajenia napisałem z dużej litery
Zgłoś
pablo2k 2013-12-23, 9:15
Szybko do rzeczy:
- Ci (w sensie Tobie) - rozpoczynamy wielką literą.
- ci (w sensie tamci) - małą.

Jemu, on, oni, jego itd. też małą. Chyba, że mówimy o jakiejś specjalnej osobie, której chcemy oddać cześć, np. o Bogu czy królu. Zrobiłem Ci przysługę - wielką. Czy zombie zjedzą ci mózg - mała literą. Faktycznie wotek933 popełnił literówkę Pozdrawiam wszystkich grammar nazi.

Może ktoś się dowie czegoś nowego. Wesołych świąt
Zgłoś
chetek 2013-12-23, 10:01
pablo2k napisał/a:

Szybko do rzeczy:
- Ci (w sensie Tobie) - rozpoczynamy wielką literą.
- ci (w sensie tamci) - małą.

Nie, w pierwszym wypadku też rozpoczynamy małą literą. Opcja z wielką to wariant, którego użycie wskazuje na obdarzenie adresata wypowiedzi szczególną estymą i taka forma powinna być używana w szczególnych wypadkach.
Zgłoś
pablo2k 2013-12-24, 8:43
chetek napisał/a:

Nie, w pierwszym wypadku też rozpoczynamy małą literą. Opcja z wielką to wariant, którego użycie wskazuje na obdarzenie adresata wypowiedzi szczególną estymą i taka forma powinna być używana w szczególnych wypadkach.

Dla Ciebie estymą, dla mnie zwykłym szacunkiem
Zgłoś
chetek 2013-12-24, 9:59
@up

Pisząc z wielkiej za każdym razem dewaluujesz pojęcie szacunku, nie uważasz?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów