📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Takie niedobre a tatus musi
Wkurwia mnie ta zjebana muzyka na początku.
Nie wiem, nie znam sie ale jak dla mnie to oni mogą abstrawypierdalać na abstrakwejki
na chuj spamujecie tym gównem?
@up: a czy tylko u mnie nie ma już stołu wigilijnego, bo się na niego szwagier wypierdolił?
Eee... chujowe, chłopaki przesadnie polecieli w jakieś gówniane stereotypy o wąsatych Januszach, kiepski wykon.
"Babciu, jebie ci z pyska" made my day
ehh przecie to jest nawet kurwa nie smieszne .... takie akcje to moze jak mialem 13 lat ?
bez jaj to nawet smiesznie nie jest i nie podobaja mi sie ich filmiki sa dupne jak sa wardega ktory tez jest leszczem ....
ejj co to kurwa robi na glownej !?
sama gimba sie tym jara ...
bez jaj to nawet smiesznie nie jest i nie podobaja mi sie ich filmiki sa dupne jak sa wardega ktory tez jest leszczem ....
ejj co to kurwa robi na glownej !?
sama gimba sie tym jara ...
a później kurwa zgrzytanie zębami i pierdolenie że pedał tu pedał tam a sami ich kurwa promujecie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów