Kolejny film od Abstrachujków. Polecam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
rusek, Czy ja napisałem że obejrzałem? A słyszę ból dupy więc łapcie
Kurwa, Sadistic to strona dla ludzi inteligentnych, lecz o specyficznych poglądach i upodobaniach. Dlaczego więc jest tu tyle hejtujących gówniarzy, którzy myślą że będą śmieszni, gdy wyleją gar bólu dupy do komentarza...
@zipi no nie żeby coś ale ostatnio to prawica załatwiła mediom temat zastępczy.
Tak samo żałośni są ci co dają sie wodzić za nos lewicy jak i prawicy.
Tak samo żałośni są ci co dają sie wodzić za nos lewicy jak i prawicy.
Kurna i to ma być sadistic ?? To dla dzieci w przedszkolu może być. A dla pana Wiszkas też mam podobną maść, bo kurwa mam dość tego, że wszyscy myślą że jak coś się nie podoba to od razu ból dupy.Mam wiec pytanie:
Czy jak będziesz miał dzieci i przyjdzie jakis zjeb i wrzuci ci dziecko do kosza, to jak mu powiesz ze ci sie nie podoba to bedziesz mial ból dupy?! Kurwa wolny kraj, nie podoba mi się to napiszę to i mam gdzies ze miliona innych osob to sie podoba. Wsadz sobie te masc w dupe a pozniej zaklej super glue.
Czy jak będziesz miał dzieci i przyjdzie jakis zjeb i wrzuci ci dziecko do kosza, to jak mu powiesz ze ci sie nie podoba to bedziesz mial ból dupy?! Kurwa wolny kraj, nie podoba mi się to napiszę to i mam gdzies ze miliona innych osob to sie podoba. Wsadz sobie te masc w dupe a pozniej zaklej super glue.
Ci panowie są mało śmieszni. Gagi i sposób ich przedstawiania jest lekko infantylny. Przeznaczony dla odbiorców ułomnych, młodych, niepełno sprytnych etc.. kolokwialnie ujmując dla gimbusów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów