18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Wiszkas 2013-11-26, 22:07
rusek, Czy ja napisałem że obejrzałem? A słyszę ból dupy więc łapcie
Zgłoś
FieraSS 2013-11-26, 22:22 4
Kurwa, Sadistic to strona dla ludzi inteligentnych, lecz o specyficznych poglądach i upodobaniach. Dlaczego więc jest tu tyle hejtujących gówniarzy, którzy myślą że będą śmieszni, gdy wyleją gar bólu dupy do komentarza...
Zgłoś
Sonozoki 2013-11-26, 22:51
@zipi no nie żeby coś ale ostatnio to prawica załatwiła mediom temat zastępczy.

Tak samo żałośni są ci co dają sie wodzić za nos lewicy jak i prawicy.
Zgłoś
niwler 2013-11-26, 23:05
Niedługo nie będzie problemu, ktoś przyjdzie popełnić im samobójstwa
Zgłoś
4................h 2013-11-26, 23:10
Kurna i to ma być sadistic ?? To dla dzieci w przedszkolu może być. A dla pana Wiszkas też mam podobną maść, bo kurwa mam dość tego, że wszyscy myślą że jak coś się nie podoba to od razu ból dupy.Mam wiec pytanie:
Czy jak będziesz miał dzieci i przyjdzie jakis zjeb i wrzuci ci dziecko do kosza, to jak mu powiesz ze ci sie nie podoba to bedziesz mial ból dupy?! Kurwa wolny kraj, nie podoba mi się to napiszę to i mam gdzies ze miliona innych osob to sie podoba. Wsadz sobie te masc w dupe a pozniej zaklej super glue.
Zgłoś
nerowing 2013-11-26, 23:32 3
Ci panowie są mało śmieszni. Gagi i sposób ich przedstawiania jest lekko infantylny. Przeznaczony dla odbiorców ułomnych, młodych, niepełno sprytnych etc.. kolokwialnie ujmując dla gimbusów
Zgłoś
negant 2013-11-27, 19:59
subskrybuje ich na yt, ale ogladam z zazenowaniem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów