Kolejny film od Abstrachujków. Polecam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni wrzucili go na swój kanał 10 min temu ty na sadistica 9 min temu, film ma przeszło 5 min, jaki wniosek ?
„Myślałem prędzej nierządem się parać i w domy publiczne inwestować. Wśród polityków się obracałem i licznych poznałem. I przekonałem się, że lepiej przestawać z kurwami, bo kurwy mają chociaż jakiś swój honor i jakieś zasady.” - Sezon Burz, Andrzej Sapkowski.
,,demokracja skurwysyny''
Ale masz idoli....
co chwilę sprawdzać żydowskątube by po minucie od dodania wrzucić kilkoro gejów trzepiących kasę na bandzie idiotów którzy to oglądają, stary twoje życie musi być takie zajebiste
@opusative: Zazdrościsz, że tobie nie płacą za pisanie wypierdów na Sadisticu? Filmik akurat dobry, ale trzeba od razu nastawić się na nie, bo to Abstrachuje.
"Zydowskatubę" - idź się przewietrz, czy coś.
"Zydowskatubę" - idź się przewietrz, czy coś.
pocisk na polityków, ze klamia od jakichs gimbo-chujów bo to takie modne
spalic
spalic
Najbardziej żałośni "jutuberzy". Nawet nie włączam.
Pierdolcie się, ja tam lubie Abstrachujów. Robią swoje i wychodzi im to całkiem nieźle, w przeciwieństwie do tych zdesprerowanych hipsto-vlogerów a dla hejterów soczyste na twarz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów