Kolejny film od Abstrachujków. Polecam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Oni wrzucili go na swój kanał 10 min temu ty na sadistica 9 min temu, film ma przeszło 5 min, jaki wniosek ?
„Myślałem prędzej nierządem się parać i w domy publiczne inwestować. Wśród polityków się obracałem i licznych poznałem. I przekonałem się, że lepiej przestawać z kurwami, bo kurwy mają chociaż jakiś swój honor i jakieś zasady.” - Sezon Burz, Andrzej Sapkowski.
Ale masz idoli....
"Zydowskatubę" - idź się przewietrz, czy coś.
"Zydowskatubę" - idź się przewietrz, czy coś.
Najbardziej żałośni "jutuberzy". Nawet nie włączam.
Pierdolcie się, ja tam lubie Abstrachujów. Robią swoje i wychodzi im to całkiem nieźle, w przeciwieństwie do tych zdesprerowanych hipsto-vlogerów a dla hejterów soczyste na twarz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów