Nowy filmik od Abstrachuje. Moim zdaniem jeden z lepszych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
wiesiors4 napisał/a:
Aha, czyli nie można powiedzieć złego słowa o czyichś pupilkach? no tak, zapomniałem, że teraz negatywna opinia to "hejting" jak ja się cieszę, że ci wszyscy idioci z internetu nie wychodzą na ulice, bo przynajmniej na dworze jest jeszcze jakoś w miarę normalnie.
Pewnie, że można Jednak tak debilne posty jak kolegi nade mną to własnie 'hejting', a nie 'normalna' krytyka.
Nie wiem czy wychodzą czy nie, a na dworzu na pewno jest wiele gorszych rzeczy
Cytat:
Codziennie inne kubły opróżniasz ze śmieciami, a teraz jeszcze wprowadzili selekcje to całkiem ci monotonia nie grozi. Początki były fajne pewnie dla tego, że flaszke przyniosłeś jako nowy i Ci nie dopie**alali
Szczerze to jak bardzo uposledzonym trzeba być, by smiać się ze smieciarzy? Gdyby nie ci ludzie to gimbusie żyłbys w brudzie, syfie i otoczony chorobami. Ciężko pracują na utrzymanie swoich rodzin. A ty gimbie siedź sobie przed komputerkiem za hajsik mamy. Taki smieciarz zarobi ze 3 kafle miesięcznie i ma w dupie smiechy gimbazy.
Sam pracowałem troche przy wywozie papieru w niemczech, ale niestety jedynie pół roku... Chciałbym dłużej, ale ciężko się dostać niestety. 2,5 tysiąca euro, czyli 10 000 złotych w miesiąc. Z napiwkami od uprzejmych ludzi wychodziło nawet 3000 czyli 12 000 zł. Nic nie smierdziało bo to papier a poza tym, smieciarka, więc przez te pół roku smiecia nie dotknąłem. A ty se dalej kręć beke z ludzi pracujących bys mógł żyć.
oni nigdy nie pracowali nigdzie, od razu widać że wyobrażenie o pracy mają zbudowane na serialach
UP
oczywiście że nie pracowali bo studiują dziennie a nawet jeśli nie to kurwa robią to dla beki... kurwa płakać się chce z tego wiecznego hejtu
Takie "rozrywkowe" chłopaki kończą studia, dostają się na stołki i są największymi skurwielami w firmie albo i nawet polityce.
Dlaczego skurwielami?
Wystarczy się rozejrzeć... życie przyniesie Wam wiele takich przykładów.
Polaczki cebulaczki kurwa, co was obchodzi życie prywatne tych osób? Według was każdy musi pracować najlepiej fizycznie i utrzymywać wielodzietną rodzinę na swoim w wieku 18 lat. Mają pomysł na siebie i to realizują, a to że mieszkacie w piwnicy i gówno robicie to już nikogo nie interesuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów