Nowy filmik od Abstrachuje. Moim zdaniem jeden z lepszych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
te, danke1111
co to twój portal? mi się podobało więc póki co twoje zdanie jest gówno warte.
pozdrawiam,
co to twój portal? mi się podobało więc póki co twoje zdanie jest gówno warte.
pozdrawiam,
E pierdolenie, moje początki były zajebiste. Dobrze, że moja praca nie jest tak zjebana i monotonna.
Weźcie to dajcie do sucharów, błagam
Nawet na odrobinę ten film nie odzwierciedla rzeczywistości.
Do roboty ćwoki a nie drętwe filmy kręcić.
Do roboty ćwoki a nie drętwe filmy kręcić.
czego się dziwicie ze ktoś dodaje to tak szybko.. przecież jest powiadomienie na e-mail. A jak ktoś ma smartphona to dostanie powiadomienie nawet jak siedzi na kiblu, wtedy podciera tyłek albo i nie, biegnie co sił do kompa i wrzuca na sadola.
Napinka na Abstrapedałów (jak to zwykliście użytkownicy na nich mówić) rozpoczęta!
Kurwa jakie to polskie
Aha, czyli nie można powiedzieć złego słowa o czyichś pupilkach? no tak, zapomniałem, że teraz negatywna opinia to "hejting" jak ja się cieszę, że ci wszyscy idioci z internetu nie wychodzą na ulice, bo przynajmniej na dworze jest jeszcze jakoś w miarę normalnie.
@up Uważam, że wyrażenie "Kto to kurwa dodaje?" nie jest konstruktywną krytyką.
Jeden z chujowszych, raz się tylko uśmiechnąłem z tą podwyżką.
Loq14 napisał/a:
E pierdolenie, moje początki były zajebiste. Dobrze, że moja praca nie jest tak zjebana i monotonna.
Codziennie inne kubły opróżniasz ze śmieciami, a teraz jeszcze wprowadzili selekcje to całkiem ci monotonia nie grozi. Początki były fajne pewnie dla tego, że flaszke przyniosłeś jako nowy i Ci nie dopierdalali
@kulpiotr
Przecież to nie była krytyka, tylko pytanie.
Przecież to nie była krytyka, tylko pytanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów