18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Absurdy 1 marca - dnia obelania rządu Tuska - historia prawd
t................z • 2014-03-01, 18:23
10 tys. osób zadeklarowało na Facebooku, że 1 marca wyjdzie na ulice, by "obalić rząd Tuska" - NIKT NIE PRZYSZEDŁ

Ponad 10 tys. osób dołączyło do facebookowego wydarzenia "Polsko obudź się. 1 marca wychodzimy na ulice!". Organizatorzy akcji zapowiedzieli wielką manifestację przed Kancelarią Premiera, która doprowadzi do odwołania

Organizatorzy wydarzenia deklarują, że już złożyli w Urzędzie Miasta Warszawy wniosek o rejestrację zgromadzenia. Manifestacja ma odbyć się w sobotę 23 marca o 17:00. Na stronie na Facebooku umieszczono 21-punktowy manifest protestujących i 52 powody, dla których trzeba "obalić" premiera Donalda Tuska.

Wymienia się tu m. in afery hazardową i lekową, wzrosk liczby bezdomnych, wzrost bezrobocia, wstrzymanie budowy autostrady A2, wzrost przestępczości, wyższy wiek emerytalny, tragiczną sytuację na kolei, a nawet "publiczną deklarację asystenta Komorowskiego Romana Kuźniara, że Katyń nie był ludobójstwem"

źródło : na temat

Jeśli będziemy nadal siedzieć przed komputerem lub telewizorem to nic nie zdziałamy, dlatego wejdźmy na jakiś czat wp i piszmy wszystko co nam leży na serach - komentuje Pan Zdzisław. Internauta z Zielonej Góry.

Rup deklaruje, że za inicjatywą nie stoi żadna partia polityczna, a wydarzenie na Facebooku to nie są żarty, dla uwiarygodnienia rewolucji, postanowiłem założyć klub na portalu nasza-klasa

Ostatnio nie udało się "obalić" rządu Tuska na drodze politycznej. Tusk nie przyjął tego do wiadomości. Putin ma inne sprawy - komentuje jeden z czytelników.

Dlaczego nikt nie przyszedł?
Zdania są podzielone - klasówki, kartkówki, zbliżające się egzaminy gimnazjalne, ustawione rozgrywki w CS 16 WoW i Battlefielda, Mama powiedziała że jest za zimno, odpoczywałem po melanżu, nie chce mi się, nie mam w co się ubrać...

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Policeman 2014-03-01, 20:37 4
piwa nie będzie
Zgłoś
gustav665 2014-03-01, 20:37
rząd Tuska obali się sam. Nic nie pomoże Donaldowi przedłużyć władzę PO, więc wszelakie manifestacje są po prostu zbędne
Zgłoś
pakicito 2014-03-01, 20:38 10
Cytat:

Rząd obalimy na wyborach,

buahahah, dobry dżołk milordzie

a tak serio - takie facebookowe lajkowanie czy jak to się nazywa to gówno, bo lajkują jakieś rurki/ pedały;
gdyby dobre ekipy kiboli się zjednoczyły, wtedy można gadać o obaleniu rządu
Zgłoś
Shymeq 2014-03-01, 20:42
Karny kutas w dupe
Zgłoś
maggie 2014-03-01, 20:47 1
takie prawdziwe
Zgłoś
kam332 2014-03-01, 20:47
ja tu widzę, że 10 000 osób polubiło fanpage, a nie zadeklarowało się pójść obalać rząd. Patrzymy na to samo, ale widzimy co innego.
Zgłoś
M................2 2014-03-01, 20:48 1
to sie może stać tylko 11.11
Zgłoś
RavenRR 2014-03-01, 20:51 21
Może ustalcie termin na wakacje? Wiecie, mniej obowiązków szkolnych, więcej luzu... Jesteście żałośni, ale przynajmniej można się z was pośmiać
Zgłoś
Machol 2014-03-01, 20:56 2
Zapisałem się do grupy na fejsie z ciekawości - aby móc być na bieżąco, co autor strony będzie robił. Nie pomyliłem się, że ograniczał swoją aktywność do wrzucania jakichś zjebanych obrazków.
Zgłoś
preliator 2014-03-01, 20:58 3
XXI wiek a ludzie dają sobie prać mózgi takimi pojęciami jak ojczyzna, naród itp. Państwo to abstrakt, tak jak prawo, władza - człowiek to tworzy i sam siebie ogranicza w ten sposób. Państwo może być przydatne, by uregulować pewne sprawy, tak samo naród - tylko koncepcja, a nie stan przyrodzony. Wszystko ewoluuje, także formy organizacji społeczeństw, kiedyś były monarchie, feudalizm, dziś mamy państwo prawa, a jutro coś innego - uznawać to za wartość nadrzędną, za którą warto przelewać krew to delikatnie mówiąc oderwanie od rzeczywistości.
Zgłoś
maxximal 2014-03-01, 21:01
Dobrze że poprzypominałeś ludziom bo pozapominali o obalaniu
Zgłoś
McMenel 2014-03-01, 21:02
Echh. Jak pięknie żyć w kraju w którym jest tak wielu idiotów ... Normalnie nudów u nas brak. Ciekawe ile osób zjawi się 23.
Zgłoś
d................a 2014-03-01, 21:03 1
bo polacy to smierdzace cebulaki kture potrafi tylko klikac lubie to i koniec w temacie
Zgłoś
paco_x 2014-03-01, 21:05 10
tak obalcie rzad, zrobicie kurwa druga ukraine...
macie pomysly co zrobic po obaleniu demokratycznie wybranego rzadu?
Macie jakiegos lidera, ktory moglby poprowadzic panstwo Polskie po rewolucji?
Glodujecie? Chcecie poswiecac zycie ludzkie...swoje zycie?

Wyjdzmy krzyczec, a jak ktos bedzie strzelal, to nie do mnie, to do tego co stanie obok mnie.
pierdolenie.....

Idzcie na wybory, zrobcie frekfencje, nie 25% tylko 80-90%
Nie wybierajcie mniejszego zla, nie glosujcie przeciwko komus tylko na kogos....
Zgłoś
Google 2014-03-01, 21:06
Wyjdźmy na ulice i obalmy tuska, gdy wokół masa innych oszołomów i żadnej silnej, jednoczącej Polaków alternatywy. Już widzę putina, który zaciera ręce i chętnie nam "pomoże" w naszej rewolucji.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem