18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Absurdy 1 marca - dnia obelania rządu Tuska - historia prawd
t................z • 2014-03-01, 18:23
10 tys. osób zadeklarowało na Facebooku, że 1 marca wyjdzie na ulice, by "obalić rząd Tuska" - NIKT NIE PRZYSZEDŁ

Ponad 10 tys. osób dołączyło do facebookowego wydarzenia "Polsko obudź się. 1 marca wychodzimy na ulice!". Organizatorzy akcji zapowiedzieli wielką manifestację przed Kancelarią Premiera, która doprowadzi do odwołania

Organizatorzy wydarzenia deklarują, że już złożyli w Urzędzie Miasta Warszawy wniosek o rejestrację zgromadzenia. Manifestacja ma odbyć się w sobotę 23 marca o 17:00. Na stronie na Facebooku umieszczono 21-punktowy manifest protestujących i 52 powody, dla których trzeba "obalić" premiera Donalda Tuska.

Wymienia się tu m. in afery hazardową i lekową, wzrosk liczby bezdomnych, wzrost bezrobocia, wstrzymanie budowy autostrady A2, wzrost przestępczości, wyższy wiek emerytalny, tragiczną sytuację na kolei, a nawet "publiczną deklarację asystenta Komorowskiego Romana Kuźniara, że Katyń nie był ludobójstwem"

źródło : na temat

Jeśli będziemy nadal siedzieć przed komputerem lub telewizorem to nic nie zdziałamy, dlatego wejdźmy na jakiś czat wp i piszmy wszystko co nam leży na serach - komentuje Pan Zdzisław. Internauta z Zielonej Góry.

Rup deklaruje, że za inicjatywą nie stoi żadna partia polityczna, a wydarzenie na Facebooku to nie są żarty, dla uwiarygodnienia rewolucji, postanowiłem założyć klub na portalu nasza-klasa

Ostatnio nie udało się "obalić" rządu Tuska na drodze politycznej. Tusk nie przyjął tego do wiadomości. Putin ma inne sprawy - komentuje jeden z czytelników.

Dlaczego nikt nie przyszedł?
Zdania są podzielone - klasówki, kartkówki, zbliżające się egzaminy gimnazjalne, ustawione rozgrywki w CS 16 WoW i Battlefielda, Mama powiedziała że jest za zimno, odpoczywałem po melanżu, nie chce mi się, nie mam w co się ubrać...

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ent 2014-03-01, 21:14
Co za je*ne DEBILE chcą obalać rząd w tak niestabilnej sytuacji międzynarodowej ja się pytam gdzie macie rozum? a do obalenia potrzebny jest impuls...
Zgłoś
woofer51 2014-03-01, 21:16 1
Mi tam za stanie na ulicy i rzucanie kostką brukową nikt nie zapłaci a coś do gara trzeba jednak włożyć
Zgłoś
Nukefox 2014-03-01, 21:17
Dobra, z całą pewnością narrodofcy płaczą teraz krokodylimi łzami, ale mimo wszystko proszę autora o grzeczne spakowanie książek bo 3 kończą się ferie.
Zgłoś
Pan_Generał 2014-03-01, 21:29 2
Zajebiście że teraz całe lewactwo się ujawnia w komentarzach
Zgłoś
e................y 2014-03-01, 21:39
@up
Nie chcę , żeby ktoś mnie źle zrozumiał, nie popieram tej władzy i wielu innych też nie poprę, ale na mówienie, że ludzie którzy się śmieją z tego pseudo wydarzenia to lewactwo(może i tak, ale nie wszyscy), to ja powiem, że organizacja tego wydarzenia to lewizna. Jeśli są tu jacyś poważni ludzie, którzy się poczuwają do zrobienia czegoś, to ponawiam, info na priv. Od razu mówię , że nie odpisuję wszystkim. Poważne działanie , małymi krokami i od podstaw. Nam nie potrzebny jest drugi majdan czy wojna, bo to będzie kolejna strata i jeszcze większa destabilizacja niż obecnie.
Zgłoś
w................4 2014-03-01, 21:40 3
Widzę tu samych pierdolonych hipokrytów. Jak 11 listopada są rozróby to faszysty, jak łony te faszysty tak mogo? Dziś było spokojnie, to też wam źle. Chuj wam do pyska.

PS to samo jest jak ukraińce rozpierdalają swój kraj - walka o demokrację. A11 listopada nazywacie to faszyzmem. Podwójne standardy...
Zgłoś
e................j 2014-03-01, 21:46 3
1. Autor jest trollem, jesli ktos tego nie zauwalyl to albo wczoraj sie zarejestrowal albo jest slepy.
2. Jaki 1 marca ? Pierwsze slysze
3. Autorze, moze wykorzystasz swoje "rzetelne i bezstronne" umiejetnosci w pisaniu artykulow i znajdziesz prace w mediach?
4. Niektorzy z was sa przyczyna tego dlaczego demokracja dziala jak dziala a nie jak miala dzialac w zalozeniach
5. Pomijajac fakt ze nie rozumiem jak komus moze sie podobac zycie w dzisiejszej Polsce - mam nadzieje ze za pare lat bedziecie zalowac faktu ze nie zrobiliscie nic by poprawic sytuacje i tego ze skazujecie tym samym swoje dzieci i wnuki na splacanie dlugow po was.
Zgłoś
Pan_Generał 2014-03-01, 21:53 2
wiesiors4, przecież przed 11 listopada każdy pisze, że trzeba rozjebać rząd, ryży na szubienice itd. , a jak ktoś rzuci kostką brukową w policje to masz własnie tą reakcje, o której napisałeś.

edit: to samo będzie z ciapatymi. Jeżeli ta dzicz do nas zawita (a tak będzie za kilka lat albo oni albo ukraińcy) i coś, im się stanie to będą userzy płakać na sadolu, że cierpią, że dyskryminacja itd. ,mimo że pisali komenty w stylu 'precz z islamem'. Pamiętam doskonale komentarze po zamachu na tego żołnierza brytyjskiego w maju ubiegłego roku. Część osób pisała konkretnie co należy z ciapatymi zrobić (jeden user nawet fotkę swojego noża wrzucił ), ale ktoś się osrał w administracji i usunął cały temat.
Zgłoś
Plecionkarz 2014-03-01, 21:57 1
A wy widzieliście kiedyś zamieszki, rewolucje, falę rozrób której punktem zapalnym były wpisy na fejsiku albo tłiterze? Jak można cokolwiek takiego planować przy użyciu mediów i sposobów komunikacji kontrolowanych przez władze? Może następnym razem umówcie się na palenie wiosek poprzez telegazetę. I co to w ogóle za wszechobecne ocenianie wartości jakiegoś zjawiska przez zerknięcie ile polubień miało na facebooku? Przecież profil na tam może sobie założyć każdy a liczbę polubień sztucznie sobie nabić używając jakichś giełd polubień typu likeplus.
Zgłoś
A................8 2014-03-01, 22:46
Ja wiedziałem że tak będzie kurwa!
Człowiek się zadeklarował poczynił już nawet jakieś kroki w tym kierunku.
A tu chuja.
Kolejna podpucha gimbozjebòw z internetu sobie jaja tylko robiła.
Pierdolę.
Drugi raz się nie dam podpuscic.
Teraz jak zobaczę, na sadolu podobny temat, to nawet go czytać nie bede.
A jak byscie wyszli kiedyś na ulice, to bedę specialnie siedział w domu, i oglądał telację z tv.
Banda debili i tyle, pierdolić głupoty to każdy potrafi, ale robić to nie ma komu.
Ból dupy za....
1
2
3
Żegnam państwa.
Zgłoś
ellsworth 2014-03-01, 22:47 1
Właśnie tak się zastanawiałem co tak cicho. Od miesięcy na sadolu wielcy rewolucjoniści trąbili, że 1 marca będzie się działo. No i dzieje się, ale nie w Polsce, a na Ukrainie. Teraz mowa o 23 marcu. Może po prostu z tego obalania rządu urządźcie sobie Święto Cykliczne (coś tak jak Masa Krytyczna): w każdy ostatni piątek miesiąca obalamy rząd.
Zgłoś
MareKSG 2014-03-01, 22:56 1
Prawda jest taka, że jeżeli nie kibice (czy bandyci, jak tam chcecie) to zalęgniecie gównem w tym kraju.
Zgłoś
o................n 2014-03-01, 23:13 4
epilebzj, co ty pierdolisz seba to ja nawet nie

Masz, poczytaj:
sadistic.pl/poczatek-zorganizowanych-protestow-w-polsce-1032014-vt268221.htm
Zgłoś
SynMarnotrawny 2014-03-01, 23:20 1
Prawda kurwa jest taka , że wszyscy kurwa płaczą i mają ból dupy , że nie było i że czują się strollowani i nwm co jeszcze czujecie się zawiedzeni , a kurwa na wybory to się nie chce nawet dupy ruszyć , ja kurwa idę zagłosować i to mądrze , i nie pierdolcie że niema na kogo , jebani hipokryci !!
Zgłoś
menelutor 2014-03-01, 23:40
A na marszu Żołnierzy Wyklętych w wawie było bardzo fajnie. Pokrzyczeliśmy sobie, pomaszerowaliśmy, oddaliśmy hołd pomordowanym bohaterom. Żadne kurwa fejsbukowe sranie w banie rządu obalanie. Wszelkie narodowe marsze mają celu wyłącznie mobilizowanie ludzi, zmian dokonuje się nie rewolucją, a ewolucją. Rewolucja tworzy to co mają ukraińcy, słaby, podzielony kraj, będący łakomym kąskiem dla każdego sąsiada. Jeśli ktoś sądzi, że zmiany należy wprowadzać burdami i szturmem na kancelarię premiera, to jest naiwnym bądź głupim ciulem. Jeśli zadeklarował to na fejsbukach, co samo w sobie jest debilne (ogłaszać z imienia i nazwiska, że idziesz robić borutę?), a nie przylazł, jest dodatkowo gołosłowną parówą. Ale to i tak nieistotne. Istotne jest to, że jeśli pomimo antyrządowych deklaracji nie pójdzie glosować, to jest po prostu zwykłą kurwą bez honoru.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem