18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:22
🔥 Warszawskie skakanie - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z................m 2012-06-02, 1:30 3
Chuj - chujem, zasady - zasadami, nawet wśród tubylców obowiązują. Jest temat na forum odnoście ostrzeżeń za "wypierdalaj", bardzo stanowczy w tym jesteście, to przestrzegajcie zasad wobec wszystkich. Jeśli tego nie robicie, to nie pierdolcie później na forum głupot.
Nie mówię oczywiście o wszystkich moderatorach/adminach.

Nie będę się przekomarzał z "żywą legendą" Sadistica Penerem, bo i tak Ci najebią 83763876 piw za byle posta, bo jesteś, napisałem co chciałem, ocenę pozostawiam ludziom. Idę po piwo, chcesz ?
Zgłoś
Pener 2012-06-02, 1:38 1
Zzzielony napisał/a:

Nie będę się przekomarzał z "żywą legendą" Sadistica Penerem, bo i tak Ci najebią 83763876 piw za byle posta

dopóki nie piszą o mnie na pudelku to chuj a nie sława
Zzzielony napisał/a:

Idę po piwo, chcesz ?

nie przepadam za piwem, kup luksusową, jakąś wodę mineralną i cytrynę
Zgłoś
ĸuń 2012-06-02, 2:08
Zzzielony napisał/a:

Teraz już po 9, bo ktoś dał...zrobię screena, chociaż i tak bana wyrwę ( zasłużonego na pewno)...

Nie jesteśmy aż tak źli

Zzzielony napisał/a:

Idę po piwo, chcesz ?

To ja Pener nie chce piwa, to ja poproszę czarną fortunkę
Zgłoś
Coliber 2012-06-02, 2:11
Pener666 napisał/a:

dopóki nie piszą o mnie na pudelku to chuj a nie sława

@Peneru a wykop może być?

@Zzzielony sprawa jest prosta, nie podoba Ci się sposób prowadzenia tego portalu, znajdź sobie inny
Zgłoś
Z................m 2012-06-02, 2:19 46
@up Nie podobają mi się pewne kwestie, a nie sam portal...przez jednego moderatora/kę nie będę zmieniał portalu, bez przesady, więc daruj sobie takie komentarze.

To wczas o Luksusowej i innych upodobaniach, Tyskie było tylko :/

Chujowa jakość, bo dostałem jeszcze przed wydaniem, robione w Paint, ale mówisz - masz

Zgłoś
BlackRaven45 2012-06-02, 11:25 1
To że marihuana jest dozwolona to nie absurd tylko tak powinno wyglądać prawo... sory ale dlaczego nie mam prawa tego palić ? bo otworzy mi umysł i zobacze świat tak jak wygląda a nie jak mi go do tej pory przedstawiano ? jakoś z alkoholem nie ma problemu żeby walić go litrami a póżniej robić burdy na mieście... no tak przecież jest akcyza...
Zgłoś
drakkarrudy 2012-06-02, 11:39
@up Wiedziałem, że zaraz odezwie się jakiś obrońca Marihuany ( Legalize it i te sprawy ). Dzięki za poprawienie humoru.
Zgłoś
b................c 2012-06-02, 15:49
@up wiedziałem, że zaraz odezwie się jakiś przeciwnik Marihuany ( ćpuny, narkusy, zło i te sprawy ). Dzięki za zjebanie humoru.
Zgłoś
Momonti 2012-06-02, 19:27
@up
Można ćpać ciekawsze rzeczy robiące mniejszy burdel w organizmie i nie pozostające w nim na długo. Maryśka jest chujowa i już. To moje zdanie, kto ma inne niech popróbuje i wtedy oceni mnie ;p
Zgłoś
marna 2012-06-02, 22:57 1
ło kurwa
ni ma człowieka dwa dni, a tu istne kwiatki mi w temacie wyrosły.
pół biedy, że się nie pobiliście o ten temat

a tak żeby off topu nie było to taka mała ciekawostka jeszcze

Zgłoś
W 2012-06-04, 10:33
Pener666 napisał/a:

hyhy, ja to wstawiłem na główną bo marnotrawna dała mi za to jacka danielsa, jak ktoś chce temat na głównej to pisać pw

mam gdzieś temat na głównej, ale dawajcie jacka danielsa
Zgłoś
marna 2012-06-04, 10:40
W, takiego

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem