grauper nie dosc ze piszesz kurwa bzdury to jeszcze z bledami
moze to kolejny wspanialy amerykanski prezydent rosnie
Gdyby nie biały człowiek to czarni dalej by w afryce latali z kijami i się napierdalali kamieniami.Czarni to siła robocza i nic wiecej.A co prezydenta ,ten co jest teraz to ostatni prezydent czarny w tym wieku.NYC wybrało czarnego burmistrza pierwszy raz i co się okazało do dziś ostatniego i nawet nie startują bo czarni nie chcą nawet głosować.To jest rasa robocza i jak sie rozleniwi to kurwy żyją z zasiłków białych ludzi i całe życie nic nie robią tylko kradną.Nie lubię kogoś kto kocha czarnych a gówno wie o nich.Zapierdalaj na nich to przestaniesz lubić to
[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2009-11-15, 12:50 ]
Czy to już jawny rasizm czy jeszcze nie? Oto jest pytanie...
@ptak: widzę że znasz wszystkie zagadnienia psychologii społecznej rodem z USA. Brawo. Ciekawe czemu w takim razie Ciebie nie wybrali na prezydenta?
Gdyby nie biały człowiek to czarni dalej by w afryce latali z kijami i się napierdalali kamieniami.Czarni to siła robocza i nic wiecej.A co prezydenta ,ten co jest teraz to ostatni prezydent czarny w tym wieku.NYC wybrało czarnego burmistrza pierwszy raz i co się okazało do dziś ostatniego i nawet nie startują bo czarni nie chcą nawet głosować.To jest rasa robocza i jak sie rozleniwi to kurwy żyją z zasiłków białych ludzi i całe życie nic nie robią tylko kradną.Nie lubię kogoś kto kocha czarnych a gówno wie o nich.Zapierdalaj na nich to przestaniesz lubić to
[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2009-11-15, 12:50 ]
Czy to już jawny rasizm czy jeszcze nie? Oto jest pytanie...
Czemu ty mnie uczysz?? Piszesz jakie glupoty czlowieku.
Ja to napisal bo cisne z tego murzynskiego scierwa.
Do dzisiaj chcialbym miec jakiegos bambusa na lancuchu lub w klatce zebym mogl sie na nim wyzywac
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów