📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Grube babsko po upublicznieniu tego filmu powinno dostać natychmiastową dyscyplinarkę. Ja pierdolę
Dlatego można tam strzelać jak do kaczek bo uj wie co jeden lub drugi małpiszon ma za pazuchą.
VeIture napisał/a:
Dobra możemy sobie śmieszkować i w ogóle ale wyobraźcie sobie, że jesteście policjantem. W mieście gdzie codziennie są strzelaniny.
Atakuje was kurwa ktoś i nagle wasza partnerka jest kurwa 20 metrów dalej patrząc czy jej fryzury kurwa nie zniszczył napastnik a wy walczycie o życie nie wiedząc czy wam sprzeda kosę czy magazynek w brzuch wypierdoli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów