Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Atakuje was kurwa ktoś i nagle wasza partnerka jest kurwa 20 metrów dalej patrząc czy jej fryzury kurwa nie zniszczył napastnik a wy walczycie o życie nie wiedząc czy wam sprzeda kosę czy magazynek w brzuch wypierdoli.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Dobra możemy sobie śmieszkować i w ogóle ale wyobraźcie sobie, że jesteście policjantem. W mieście gdzie codziennie są strzelaniny.
Atakuje was kurwa ktoś i nagle wasza partnerka jest kurwa 20 metrów dalej patrząc czy jej fryzury kurwa nie zniszczył napastnik a wy walczycie o życie nie wiedząc czy wam sprzeda kosę czy magazynek w brzuch wypierdoli.
Nie fryzura, a peruka. Tam co druga nosi plastik na głowie.
@up a wyobraź sobie, że mówisz przełożonemu, że nie chcesz mieć partnera kobiety
a wyobraź sobie, że mówisz przełożonemu, że nie chcesz mieć partnera kobiety-murzyna/transa/cwela/geja/itd
nagle wasza partnerka jest kurwa 20 metrów dalej
Oj zazdrość dupe ściska
Atakuje was kurwa ktoś i nagle wasza partnerka jest kurwa 20 metrów dalej patrząc czy jej fryzury kurwa nie zniszczył napastnik a wy walczycie o życie nie wiedząc czy wam sprzeda kosę czy magazynek w brzuch wypierdoli.
Nie wiem jak tobie ale mi godność by nie pozwoliła być w tej haniebnej formacji mundurowej więc nie potrafię sobie wyobrazić że jestem psem tak jak byś żonie tłumaczył kochanie wyobraź sobie że jesteś kurwa ....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów