18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mynameisgod 2023-04-18, 17:09 13
murzynka spierdoliła
od razu

po co taka pasożytnicza psiarnia,..?
acab
Zgłoś
Siriuz 2023-04-18, 17:11 13
Fajne te męsko-żeńskie patrole. Kobiety doskonale rozładowują napięcie i konflikty.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
mynameisgod 2023-04-18, 17:13 6
All
Cops
Are
Black
Zgłoś
~Velture 2023-04-18, 17:18 43
Dobra możemy sobie śmieszkować i w ogóle ale wyobraźcie sobie, że jesteście policjantem. W mieście gdzie codziennie są strzelaniny.
Atakuje was kurwa ktoś i nagle wasza partnerka jest kurwa 20 metrów dalej patrząc czy jej fryzury kurwa nie zniszczył napastnik a wy walczycie o życie nie wiedząc czy wam sprzeda kosę czy magazynek w brzuch wypierdoli.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Siriuz 2023-04-18, 17:24 19
@up a wyobraź sobie, że mówisz przełożonemu, że nie chcesz mieć partnera kobiety

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Kriski 2023-04-18, 17:34
Całe szczęście dla napastnika że zaatakował jakiś rodzaj ochroniarzy a nie policjantów.
Zgłoś
Payan 2023-04-18, 17:42 12
~VeIture napisał/a:

Dobra możemy sobie śmieszkować i w ogóle ale wyobraźcie sobie, że jesteście policjantem. W mieście gdzie codziennie są strzelaniny.
Atakuje was kurwa ktoś i nagle wasza partnerka jest kurwa 20 metrów dalej patrząc czy jej fryzury kurwa nie zniszczył napastnik a wy walczycie o życie nie wiedząc czy wam sprzeda kosę czy magazynek w brzuch wypierdoli.

Nie fryzura, a peruka. Tam co druga nosi plastik na głowie.
Zgłoś
mynameisgod 2023-04-18, 17:59 12
Siriuz napisał/a:

@up a wyobraź sobie, że mówisz przełożonemu, że nie chcesz mieć partnera kobiety

a wyobraź sobie, że mówisz przełożonemu, że nie chcesz mieć partnera kobiety-murzyna/transa/cwela/geja/itd

Zgłoś
Kapsel_21 2023-04-18, 18:03 3
Ten grubas wygląda jakby się czaił do podpierdolenia telefonu, ale po bójce zmienił zdanie.
Zgłoś
P................l 2023-04-18, 19:23 1
Ten biały co dobiegł pomóc miał na kamizelce sheriff? Jeśli tak to wszystko JASNE.
Zgłoś
Skończyłem_z_ekscesami 2023-04-18, 21:47 1
VeIture napisał/a:

nagle wasza partnerka jest kurwa 20 metrów dalej

Oj zazdrość dupe ściska

niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
Zgłoś
kakalos 2023-04-19, 1:47
jakbym mial taka partnerke to bym po 1 dniu zrezygnowal
Zgłoś
Judeaufdengas 2023-04-19, 7:34
VeIture napisał/a:

Nie wiem jak tobie ale mi godność by nie pozwoliła być w tej haniebnej formacji mundurowej więc nie potrafię sobie wyobrazić że jestem psem tak jak byś żonie tłumaczył kochanie wyobraź sobie że jesteś kurwa ....
Zgłoś
rufiqq 2023-04-19, 10:49
O czym wy ślepoty mówicie, dostała czymś w głowe, butelka?
I nie poprawia fryzury tylko nie ogarnia z bólu lub sprawdza czy nie ma pociętej głowy. Policjantów było 4 wiec na chuj ma sie pchać z rozwaloną czachą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów