📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
przepisy BHP przedewszystkim
Pomysł głupi, ale wykonanie dość bezpieczne Piwko dla pana z galotami.
Strzelaniem z karbidu, to się w podstawówce bawiłem A tu stare chłopy i takie pomysły.
Swego czasu zdetonowaliśmy w podobny sposób z kumplami 30l bańke... Powiem szczerze że przeżycie dość szczególne A akcja filmiku to gdzie się dzieje? Bo coś jakieś takie znajome tereny dla mnie
demonkuba16 - mi też zatrzepało...
Mieszkam na śląsku więc Śniegu u nas było dużo, to co widać napadało w zaledwie 30min
Akcja dzieje się koło przedszkola w strumieniu
Stare jak stare ja mam 19 lat także chyba stary nie jestem ^^
Akcja dzieje się koło przedszkola w strumieniu
Stare jak stare ja mam 19 lat także chyba stary nie jestem ^^
Grunt to inteligencja. Szkoda że mocniej nie potarł o spodnie tej bańki. Może jak by się naelektryzowała i potem iskra przeskoczyła to by był materiał na harda jak gość bez jaj popierdala wkoło samochodu.
wojas30 napisał/a:
Grunt to inteligencja. Szkoda że mocniej nie potarł o spodnie tej bańki. Może jak by się naelektryzowała i potem iskra przeskoczyła to by był materiał na harda jak gość bez jaj popierdala wkoło samochodu.
Ta plastikowa bańka i jeansy... Na bank by to wytworzyło iskrę która by spowodowała wybuch...
Suchutki87, Pamiętam jak w taki sposób ktoś trafił w nasz dom....wyrwało kawałek ocieplenie wielkości ok 50x50cm a pies biegał i lał wszędzie ze strachu....
up To wam nieźle pierdoliło pism moczem.
A gdzie tam...brat na bieżąco biegał za nim z mopem Sytuacja opanowana.
moj znajomy tez do niedawna sie w takie cos bawil teraz juz nawet sobie konia nie zwali prawa reka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów