📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Gimbaza nie zrozumie to już wyższy poziom nauczania który spotkają chyba w licbazie : )
błyskawica-wojna hmm... w "techbazie" słabo nas uczyli niemieckiego. Historii trochę lepiej wojna błyskawiczna-termin oznaczający błyskawiczne uderzenie wojskowymi siłami zbrojnymi na dany kraj.
nie widze zadnego sensu pomiedzy tymi zdaniami. Ktos mnie oswieci?
Dobra napiszę o co chodzi bo niektórzy nie skumają :
Blitz-kreig to tak zwana wojna błyskawiczna nawiązanie do tykania zegara co sekundę .
@btw.co wy kurwa robicie w tych szkołach ?
Blitz-kreig to tak zwana wojna błyskawiczna nawiązanie do tykania zegara co sekundę .
@btw.co wy kurwa robicie w tych szkołach ?
hmm doskonale wiem czym jest blitz-kreig, ale to dalej ni jak ma sie tykania w zegarze,
a co do szkoly, moj rocznik z mojej licbazy zdal najlepiej mature w OKE w Krakowie.
Odpowiedz na twoje pytanie: Uczymy sie, peace yo
a co do szkoly, moj rocznik z mojej licbazy zdal najlepiej mature w OKE w Krakowie.
Odpowiedz na twoje pytanie: Uczymy sie, peace yo
Z czego wy tą maturę zdawaliście, z historii muzyki?
Ten dowcip opiera się na onomatopei. Gdyby to był chiński zegar, to pewnie by robił ping-pong, ping-pong, gdyby był brytyjski, ti-tajm, ti-tajm, a gdyby był polski, to by się kurwa zepsuł z rozpaczy od takich pytań. Jak można wytłumaczyć abstrakcyjny dowcip? To powinno być tegoroczne zadanie maturalne.
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
Ten dowcip opiera się na onomatopei. Gdyby to był chiński zegar, to pewnie by robił ping-pong, ping-pong, gdyby był brytyjski, ti-tajm, ti-tajm, a gdyby był polski, to by się kurwa zepsuł z rozpaczy od takich pytań. Jak można wytłumaczyć abstrakcyjny dowcip? To powinno być tegoroczne zadanie maturalne.
widzac wasze wypociny stwierdzam ze ten dowcip nie ma zadnego logicznego ani jakiegokolwiek sensu, jedyce co mi przyszlo do glowy to to samo co wam. Znajac ten portal i widzac to na glownej myslalem, ze ten dowcipy jest troche ,,glebszy'' i czegos nie dostrzegam. Jednak dno zawitalo na glowna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów