📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Izura, nikt ci sie nie wpierdala do garow; po prostu kazdy normalny bialy czlowiek zywi sie miesem, owocami, warzywami no i czym jeszcze chce. Ja mam wrazenie, ze to wegetarianie maja fisia i wytykaja wszystkim ich miesozernosc i wszelkie zuo jakie sie z tym wiaze.
@UP ,,normalny biały człowiek'', zupełnie jak w słonecznym cieniu na miękim kamieniu
dobre, uśmiechnąłem się Więcej takich komiksów
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Od jakiegoś czasu zauważyłem że "Sadistic" wpuszczając na stronę cokolwiek popadnie (czyt. dzieci poniżej 18 lat), strasznie się s(kur)wił, znaczy znacjonalizował.
@Up Uważaj, żeby Ci jakaś żyłka pod kopułą czasem nie pękła.
Nocyceptory- receptory bólu. Takie tam "mądre" słowo z LO.
@ Groundzero1 - jest jakiś mały % wegezjebow plujacych jadem, latających po platformach i płacących zoltkom za nie zabicie wieloryba ale uwierz- więcej miesozercow wjebuje się do talerza jakby mój kotlet z soczewicy zamiast mielonego miał rozsiewać hiv, kile i gender a przynajmniej plagi egipskie ściągał.
@ Groundzero1 - jest jakiś mały % wegezjebow plujacych jadem, latających po platformach i płacących zoltkom za nie zabicie wieloryba ale uwierz- więcej miesozercow wjebuje się do talerza jakby mój kotlet z soczewicy zamiast mielonego miał rozsiewać hiv, kile i gender a przynajmniej plagi egipskie ściągał.
Godelo23 napisał/a:
Za antysemicką kurę zawsze piwo
Co ty, to stalinowska kura nienawidząca Polaków.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów