Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Godelo23 2014-01-23, 16:35 112
Za antysemicką kurę zawsze piwo
Zgłoś
Shymeq 2014-01-23, 16:41 3
Zwierzęta mają prawa

- mają prawo być smaczne
Zgłoś
Jebus_Chytrus 2014-01-23, 17:09 43

Zgłoś
Ptoon 2014-01-23, 17:56
No to co sadole koniec z KFC?
Zgłoś
trebeter 2014-01-23, 19:21 30
Zgłoś
Catacombe 2014-01-23, 19:27
Teraz czekam na gimbowców co zgadzają się z opinią kury.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
vestar 2014-01-23, 19:29
zajebiste w chuj i chuj
Zgłoś
F................6 2014-01-23, 19:31
Ja jestem z natury bardzo wrażliwy i zawsze ze łzami w oczach wpierdalam wołowinę.
Zgłoś
kroplowa 2014-01-23, 19:34 1
To ja jeszcze pojadę po wegetarianach.
Mam do nich pytanie. Skoro ludzie z urazem mózgowym nie reagują na żadne bodźce, to znaczy że ich nie czują?

Już nie wspomnę i rozszczepianiu, przekopywaniu, przesadzaniu, wyrywaniu całych rodzin i mieleniu ich w mikserze..

I kto tu jest barbarzyńcą??!
Zgłoś
Belweder 2014-01-23, 19:34

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
pemb 2014-01-23, 20:16 1
"Za antysemicką kurę zawsze piwo"
Pojebało Cię?
Zgłoś
Gebofon 2014-01-23, 20:39 15
@up
Nowy na sadistic? Oprowadzić Cię?

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
Izura 2014-01-23, 20:45 2
@kroplowa- ludzie mają nocyceptory, tak jak krowa, kura i ryba więc ich nie zjemy. Ale interesujace jest zainteresowanie wegetarianskim talerzem, tego pojąć nie mogę- dlaczego miesozerni mają tak wielką misję wpierdalania mi się do garow.
Zgłoś
ekspert 2014-01-23, 20:54
Izura napisał/a:

ludzie mają nocyceptory...

Fajne słowo, bardzo fajne. Specjalnie nie będę tego szukał w Google, aby nie wyprowadzać się ze specjalnego przekonania, że to takie specjalne receptory do specjalnych rzeczy.

Max. 250 znaków
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów