📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Teraz czekam na gimbowców co zgadzają się z opinią kury.
Mam do nich pytanie. Skoro ludzie z urazem mózgowym nie reagują na żadne bodźce, to znaczy że ich nie czują?
Już nie wspomnę i rozszczepianiu, przekopywaniu, przesadzaniu, wyrywaniu całych rodzin i mieleniu ich w mikserze..
I kto tu jest barbarzyńcą??!
Mam do nich pytanie. Skoro ludzie z urazem mózgowym nie reagują na żadne bodźce, to znaczy że ich nie czują?
Już nie wspomnę i rozszczepianiu, przekopywaniu, przesadzaniu, wyrywaniu całych rodzin i mieleniu ich w mikserze..
I kto tu jest barbarzyńcą??!
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Nowy na sadistic? Oprowadzić Cię?
@kroplowa- ludzie mają nocyceptory, tak jak krowa, kura i ryba więc ich nie zjemy. Ale interesujace jest zainteresowanie wegetarianskim talerzem, tego pojąć nie mogę- dlaczego miesozerni mają tak wielką misję wpierdalania mi się do garow.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów