📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
to chyba jakiś poprawczak. Swoją drogą to więzienie powinno leczyć patologię u człowieka a nie ją pogłębiać. Świetnie rozwiązali to Norwegowie tworząc enklawy dla skazanych za mniejsze przestępstwa dając im możliwość w miarę normalnego życia, a nie to co Polska trafiasz za kraty za piwko za kółkiem a wychodzisz jako podziarany git albo przecwelony (tak, tak ja wyszedłem bez dziar )
@nowynick
za piwko za kolkiem nie trafisz za kratki, musialbys cos ostro odjebac, albo byc recydywista zeby tak sie stalo
za piwko za kolkiem nie trafisz za kratki, musialbys cos ostro odjebac, albo byc recydywista zeby tak sie stalo
chodziło mi o przykład, chociażby głośna przed latami próba aresztowania samotnej matki, bo prowadziła sklep i jakiś tam nie taki podatek w swoim sklepie naliczyła. To samo posiadanie trawki czy walenie konia w krzakach na tyle przedszkola . Za wszystko można beknąć jak się ma pecha albo wkurwi sędziego (pamiętacie typa, który półtora roku przesiedział w areszcie czekając na rozprawę, bo aresztowali go akurat w Wigilię i kogoś tam w temidzie wkurwił, bo mu Święta popsuł?)...
Wracają wspomnienia z szatni przed WF w szkole jak mnie tak kopali.
This is sparta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów