Co z tymi ludźmi się dzisiaj dzieje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Z niecierpliwością czekałem, aż epicko wykurwi ten monitor przez to okno, monitor nie poleciał, piwa nie będzie.
zachowuje się jak Timmy z South Parku:)
Mój kolega kiedyś miał tak samo, ale w końcu znalazł dziewczynę.
I co?
Nauczyła go grać?
Czy już nie dało się jej nadmuchać?
metal15 napisał/a:
ludźmi?
przecież to niemiec chyba
bankowo nie Niemiec, raczej Francyz.
'Merda' można usłyszeć, a to znaczy gówno (choć po portugalsku również)
Shymeq napisał/a:
Grać w gry FPS na padzie Tylko myszka i klawiatura kurwo
Po pierwsze to FPP (First Person Perspective), a nie FPS. Jakieś gimbusy to przerobiły. Po drugie "szczelanki" na konsolach, są przezajebiste o Jezus kurwa mać, że o ja pierdole. Pewnie nigdy nie grałeś w porządne FPP na konsoli więc nie wiesz synku. Po trzecie musi być bardzo głodny bo dobry pad do X-boxa potrafi ze dwie stówki kosztować.
chyba ``ach ta mlodziez`` a nie ach te gry . ja pierdolca nie dostaje jak gram.
fpp na ps3 nic dziwnego że się wkurwia
okar19 napisał/a:
w strzelanke na padzie
ja pierdole...
Kiedyś tez miałem takie ograniczone podejście do tego. A wiesz jakiego skilla trzeba sobie wyrobić żeby jebać w strzelanki na padzie. Ja napierdalam w GOW3 po sieci na xklocku i zajebiście cieszy jak rozpierdalasz kolesi na padzie. Spróbuj kiedyś to prawdopodobnie wkręci cie to ostro
Tyle że chyba są osobne serwery dla "pedzistów".
Szuka przyczyny przepierdolenia pod łóżkiem a ma w łapie. Grać w FPS na padzie ma taki sam cel jak granie na klawiaturze albo gitarze od gitar hiro.
tapsik napisał/a:
Po pierwsze to FPP (First Person Perspective), a nie FPS. Jakieś gimbusy to przerobiły. Po drugie "szczelanki" na konsolach, są przezajebiste o Jezus kurwa mać, że o ja pierdole. Pewnie nigdy nie grałeś w porządne FPP na konsoli więc nie wiesz synku. Po trzecie musi być bardzo głodny bo dobry pad do X-boxa potrafi ze dwie stówki kosztować.
Po pierwsze... FPS - First-person shooter byś użył google zamiast pierdolic.
Po drugie pad ssie jesli chodzi o fpsy, widac byles leszczem ktorego klepali w csie, codzie na pc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów