Co z tymi ludźmi się dzisiaj dzieje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ssiecie wszyscy Ci co grają na klawie i myszy i pierdolą, że pad jest do dupy. Ja przynajmniej nie pirace bo mi mamusia nie kupiła gierki albo że mnie nie stać na dodatek. Sram kurwa na takich popierdolonych pojebów jak wy ( Ci którzy się kurwa najwięcej wymądrzają a tak naprawdę chuja wiedzą ) bo granie na padzie jest płynniejsze właśnie na padzie i gram sobie dla jebanej przyjemności a nie po to żeby upierdolić dzisiaj 1000 fragów bo ni chuja nie zasnę. Wyjebane mam mam w te wasze overall'e i jesteście dla mnie zwykłymi cheaterami. Pozdro
Śmiejecie się i robicie sobie jaja, a założę się że przynajmniej połowa z was cholerne gimbusy robi dokładnie tak samo
on chyba mówić nie umie więc nie śmiejmy się z niepełnosprawnych.
Krzyczy jak Zed (Bobcat Goldthwait) z Akademii Policyjnej
W fps na padzie zajebiscie? chyba w HALO z autoAimem... wypierdalac nauczyc sie grac w CSa/Quaka potem mozna mowic cos o FPSach.
Agrrr.!! aaauueeee aaagluaareeeee beeeeleeeee buuuu. Zna ktoś ten język?
grac we Frames per Second ?? nie gralem osobiscie nigdy, dobry gatunek chociaz ? ja zazwyczaj jak chcialem pozabijac to w FPP walilem, aleee...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów