📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
No i jeszcze: Masz to? Na Jutuba. Na Jutuba wrzucimy!
No i jeszcze: Masz to? Na Jutuba. Na Jutuba wrzucimy!
a ja dzisiaj ubezpieczyłem szyby hahaha
ale te japońskie gołębie się zmutowały po tych trzęsieniach.
Nasuwa mi się jedno pytanie, czy jadąc samochodem mieć kamerę i filmować różne niebezpieczne sytuacje tudzież je przyciągać czy nie montować kamery i jechać spokojnie bez stresu? jakie wy macie zdanie?
No kolego cracker jak zamontujesz kamerę to je przynajmniej sfilmujesz a jak nie zamontujesz to co najwyżej opowiadać będziesz mógł i tu odpowiedz sobie na pytanie czy umiesz dobrze opowiadać bo jak nie to raczej montuj.
Kamery nie przyciągają zdarzeń, po prostu do internetu wrzucają to, co się akurat zdarzyło ciekawego. Pewnie w chuj razy ktoś odpalił kamerę i nic go nie spotkało.
@ kietong
Niebywałe a ja myślałem że kamery to diabelski wynalazek.
Niebywałe a ja myślałem że kamery to diabelski wynalazek.
coś im ostro szybę osrało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów