nypost.com/2025/03/09/us-news/air-india-flight-forced-to-return-to-us-...

Lecieli do Indii wiec musieli zaznaczyć teren.
Kilka razy mnie kusiło żeby sobie w końcu zobaczyć indie, ale potem czytam takie informacje i skutecznie mi przychodzi taka chęć.
Wyobrażam sobie ten ich kraj, szafki, jedzenie, poręcze na schodach i wszystko jest wymazane taką niewidoczną dla oka warstwą gówna.
Co ty wygadujesz? W hotelach i miejscach dla jewropełczyków masz normalne żarcie, dobrej jakości i dobrze smakujące. I kosztuje 10 razy tyle co w knajpie przy ulicy, właśnie za przestrzeganie Sanepidu.Nawet w 5 gwiazdkach masz muchy i inne robale w żarciu. Wszędzie pełno dzieci -żebraków i szczury. Mnóstwo szczurów. Do tego lady boys i wszędzie tłoczno. Polecam. Warto to zobaczyć żeby już nigdy nie chcieć tam wrócić.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Kilka razy mnie kusiło żeby sobie w końcu zobaczyć indie, ale potem czytam takie informacje i skutecznie mi przychodzi taka chęć.
Wyobrażam sobie ten ich kraj, szafki, jedzenie, poręcze na schodach i wszystko jest wymazane taką niewidoczną dla oka warstwą gówna.
Co ty wygadujesz? W hotelach i miejscach dla jewropełczyków masz normalne żarcie, dobrej jakości i dobrze smakujące. I kosztuje 10 razy tyle co w knajpie przy ulicy, właśnie za przestrzeganie Sanepidu.
Widać żeś się skusił ceną i spróbowałeś jedzenia miejscowych.
No właśnie dlatego restauracja musi sprowadzić kogoś kto był na szkoleniu w Europie, a to kosztuje.Na Goa syf w hotelu. Tam w ogóle jest k🤬a permanentny syf. Nie wiem o jakim sanepidzie ty majaczysz ,im tego typu zagadnienia są zupełnie obce.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.