Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:11
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cant_touch_this 2025-03-10, 12:33 2
gówniana sprawa
Zgłoś
DEADmanPL 2025-03-10, 12:41 53
Kilka razy mnie kusiło żeby sobie w końcu zobaczyć indie, ale potem czytam takie informacje i skutecznie mi przychodzi taka chęć.

Wyobrażam sobie ten ich kraj, szafki, jedzenie, poręcze na schodach i wszystko jest wymazane taką niewidoczną dla oka warstwą gówna.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-10, 12:49 18
J🤬e brudasy, sami wyglądają jak takie gówna z tym kolorem skóry.. Gównstan p🤬lony.. i do mają czelność nazywać się takimi samymi ludźmi jak my..
Zgłoś
plodzimierz 2025-03-10, 13:07 16
To musi być fake

Hindusi nie chodziliby do toalety tylko srali w przejściu.
Zgłoś
amba88 2025-03-10, 13:22 35
DEADmanPL napisał/a:

Kilka razy mnie kusiło żeby sobie w końcu zobaczyć indie, ale potem czytam takie informacje i skutecznie mi przychodzi taka chęć.
Wyobrażam sobie ten ich kraj, szafki, jedzenie, poręcze na schodach i wszystko jest wymazane taką niewidoczną dla oka warstwą gówna.

Mi sadistic wybił z głowy wizytę w Ameryce południowej. Na dzień dobry by mnie okradli, zastrzelili albo uj🤬i głowę i trafił bym tutaj (pewnie bym musiał jeszcze kamerzyste instruować żeby zrobił dobre ujęcia) a tak w piwnicy z bigosikiem mamusi czuję się bezpiecznie😁

Sadistic bawi i uczy
Zgłoś
JoSeed 2025-03-10, 13:28 3
plodzimierz napisał/a:

To musi być fake
Hindusi nie chodziliby do toalety tylko srali w przejściu.

Raczej do walizki, za cenny towar...
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-03-10, 13:51 2
To na podłogę nie srali? Dziwne że wiedzieli jak działają kible. 🤔
Zgłoś
woytasw 2025-03-10, 15:02
Przyszła pora na stolec i tyle.

Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-03-10, 15:04 15
Zgłoś
POeBaNy 2025-03-10, 15:35 9
Bądźmy szczerzy. To hindusi. A oni nie zawracają sobie dupy tak przyziemną sprawą jak pójście do toalety, tylko srają tam gdzie stoją. Podejrzewam że kucali i srali wprost na przejściu między fotelami.
Zgłoś
0to 2025-03-10, 15:44 2
Zobaczyli normalny kibel i srali na siłę ,jeden po drugim .Inaczej nie mogło się skończyć .
Zgłoś
Tafeuszek 2025-03-10, 15:53 2
DEADmanPL napisał/a:

Polecam Sri Lanke. Żarcie indyjskie pierwsza klasa wprost spod rąk spoconego hindusa, ale jeśli chodzi o lankijczyków to czysty naród. Byłem w kilku krajach Azji i jestem zaskoczony jak czysto tam mają, oczywiście jak na standardy azjatyckie.
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-03-10, 15:53 1
Po powrocie samolotu z nad oceanu na lotnisko gówno zostało wylane do rzeki. Samolot spala na godzinę.... w c🤬j paliwa. - Jesteśmy eko
Zgłoś
mam_racje 2025-03-10, 17:24 2
Zapchali kible reklamówkami i szmatami:

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem