📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jakiś zjeb za kierownicą bez żadnej reakcji i te światła oświetlające mu drogę 10 m przed samochodem.
trzeba myśleć pozytywnie, przynajmniej laweta jest blisko
ja pierdole w trasie nigdy nie byliście? Pewnie myślał że jakiś zakręt jest i nie najeżdża wprost na samochód z przeciwka. Inna bajka, że popierdalał trochę patrząc na warunki drogowe...
petru23 napisał/a:
Jak można tak zapierdalać w takich warunkach?
Szybko żeby skrócić czas podróży w niekorzystnych warunkach.
Kogo Ty pytasz? 14 latków z wpisanym 50-100 dla beki w sekcji "wiek"?
nowynick napisał/a:
ja pie**ole w trasie nigdy nie byliście? Pewnie myślał że jakiś zakręt jest i nie najeżdża wprost na samochód z przeciwka. Inna bajka, że popie**alał trochę patrząc na warunki drogowe...
Ja tam jeszcze przypierdole sie do ustawionego trójkąta jakies 8m przed... Mógł go juz nie wystawiać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów