18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Hollow_Man 2020-12-16, 16:14 5
jakiś zjeb za kierownicą bez żadnej reakcji i te światła oświetlające mu drogę 10 m przed samochodem.
Zgłoś
petru23 2020-12-16, 16:24 21
Jak można tak zapierdalać w takich warunkach?
Zgłoś
Radbug 2020-12-16, 16:38 72

Tyle w temacie hipokryto
Zgłoś
KaprysLosu 2020-12-16, 17:14 12
trzeba myśleć pozytywnie, przynajmniej laweta jest blisko
Zgłoś
KOSS 2020-12-16, 18:43 1
Nie jedź w stronę światła
Zgłoś
nowynick 2020-12-16, 19:20 3

ja pierdole w trasie nigdy nie byliście? Pewnie myślał że jakiś zakręt jest i nie najeżdża wprost na samochód z przeciwka. Inna bajka, że popierdalał trochę patrząc na warunki drogowe...
Zgłoś
Pralpunkt 2020-12-16, 19:42 6
Zwolnić i sprawdzić długimi co się dzieje, ale nie kurwa po co
Zgłoś
TRQPL 2020-12-16, 20:25
petru23 napisał/a:

Jak można tak zapierdalać w takich warunkach?

Szybko żeby skrócić czas podróży w niekorzystnych warunkach.

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
p................k 2020-12-16, 21:07
nowynick napisał/a:

ja pierdole w trasie nigdy nie byliście? Pewnie myślał że jakiś zakręt jest i nie najeżdża wprost na samochód z przeciwka. Inna bajka, że popierdalał trochę patrząc na warunki drogowe...

Kogo Ty pytasz? 14 latków z wpisanym 50-100 dla beki w sekcji "wiek"?
Zgłoś
ProVVe 2020-12-16, 21:38 2
nowynick napisał/a:

ja pie**ole w trasie nigdy nie byliście? Pewnie myślał że jakiś zakręt jest i nie najeżdża wprost na samochód z przeciwka. Inna bajka, że popie**alał trochę patrząc na warunki drogowe...

Ja tam jeszcze przypierdole sie do ustawionego trójkąta jakies 8m przed... Mógł go juz nie wystawiać

Ola gringo
Zgłoś
GranDzisław 2020-12-16, 23:21
Tak to tylko lewak Halman potrafi
Zgłoś
Jackub10000 2020-12-17, 6:56
Zajebiste śnieg w chu... A kolo jedzie 115km/h . Dobry film
Zgłoś
Tomix93 2020-12-17, 11:25
magia świąt
Zgłoś
Shiroo 2020-12-17, 12:09
chyba ci się strony pojebały kolego. Na jutuba z tymi wypadkami
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów