Chińscy robotnicy szturmują barierki, po tym, jak zostali zamknięci w fabryce iPhone'ów i zmuszono ich do pracy.
Chińscy robotnicy szturmują barierki, po tym, jak zostali zamknięci w fabryce iPhone'ów i zmuszono ich do pracy.
władza robotnicza zamyka niewolników dla kapitału... czego tu nie rozumieć?
Że to nie jest robotnicza władza, tylko tzw. komunistyczna (realne znaczenie tego słowa od dawna jest niezgodne z jego definicją)
I znowu szajsung będzie 1 w sprzedaży
Szajsung po roku kosztuje 40% z tego co w dniu premiery. Iphone nawet 10 letni jeszcze można normalnie używać. Szajsung po 2/3 latach tak zamula że szkoda gadać. Same syfiaste zawirusowane appki.
true. Kupilem nowke S5 kiedys. Po roku ledwo zipal, tak mulilo. Format, po kilku miesiacach znowu to samo. Kolejny format. Tydzien i muli
Od 2 lat mam Xiaomi. Rewelacja, 0 mulenia, ani jednego formatu nie robilem i nie ma problemu z zamulaniem
Szajsung lubi wrzucac apki, ktorych nie da sie usunac a dzialaja w tle i zamulaja telefon
Szajsung po roku kosztuje 40% z tego co w dniu premiery. Iphone nawet 10 letni jeszcze można normalnie używać. Szajsung po 2/3 latach tak zamula że szkoda gadać. Same syfiaste zawirusowane appki.
Mam 3 telefony samsunga, 9 letni, 6 letni, i obecny 4 letni i wszystkie działają normalnie. Co do appla to zarzucono mu zamulanie starszych telefonów poprzez aktualizacje a apple potwierdził mówiąc że to niby dla lepszej wydajności baterii. To że samsung kosztuje po roku 40% to według ciebie to problem? Wolisz jak telefony nie tanieją czy jak?
............. Wolisz jak telefony nie tanieją czy jak?
No raczej. Jak kupiłem nówke za 5k to chciałbym sprzedać po roku za 4200 a nie za 2500. Chyba logiczne no nie?
Współczesne niewolnictwo. Już lepiej traktowano niewolników w starożytności niż teraz.
No w starożytności to było, nie to co teraz xD Zdajesz sobie sprawę, że dla wielu tych ludzi praca w takiej bieda fabryce i tak jest najczęściej najlepszą opcją jaką mają?
true. Kupilem nowke S5 kiedys. Po roku ledwo zipal, tak mulilo. Format, po kilku miesiacach znowu to samo. Kolejny format. Tydzien i muli
Od 2 lat mam Xiaomi. Rewelacja, 0 mulenia, ani jednego formatu nie robilem i nie ma problemu z zamulaniem
Szajsung lubi wrzucac apki, ktorych nie da sie usunac a dzialaja w tle i zamulaja telefon
Zadne true. Od dawna kupuje flagowce od Sasmunga. miałem S4, S6 Egde ( do tej pory moja Mama używa! ), a teraz mam S10 kupiony w dniu premiery i działa nadal świetnie., nic nie zamula i nawet nie myslę o zmianie telefonu. Trzeba tylko dbac o sprzęt, a nie instalowac pierdyliard do niczego nie ptorzebnych apek.
No w starożytności to było, nie to co teraz xD Zdajesz sobie sprawę, że dla wielu tych ludzi praca w takiej bieda fabryce i tak jest najczęściej najlepszą opcją jaką mają?
Zdaje. Nie uprawnia to jednak nikogo do takiego traktowania pracowników. Widocznie tobie by to odpowiadało skoro szukasz usprawiedliwienia.
No raczej. Jak kupiłem nówke za 5k to chciałbym sprzedać po roku za 4200 a nie za 2500. Chyba logiczne no nie?
Ja wolę jak tanieją. Sram na cweli, którzy kupują po to, by po roku sprzedać za prawie taką sama wartość. Powinno być jak na zachodzie i USA, rzecz urzywana idzie za grosze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów