18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
ach ten lodzik
Zjuq • 2013-08-19, 0:41
Ostatnio poderwałem dosyć fajną suczkę na imprezie.
Poszliśmy do mnie, winko, rozmowa, całowanie..
Wtedy ona powiedziała: "Może lodzik?".

No przecież głupi bym musiał być żeby odmówić, no skoro sama się już wprasza.. A więc z wielką satysfakcją udanego podrywu przytaknąłem jej. Powiedziała bym się wygodnie ułożył, a więc usiadłem wygodnie w fotelu i czekam. Podeszła do mnie, rozsiadła się na mnie, zaczęła zmysłowo ocierać się o mój sprzęt tyłeczkiem. Myślę sobie będzie dobrze! powoli zaczęła podciągać sukienkę, więc postanowiłem się zrelaksować, zamknąłem oczy. Po paru chwilach poczułem dziwny ciepły dotyk na ustach, otworzyłem oczy i zerwałem się jak poparzony. Ja wszystko rozumiem, ale nigdy bym nie pomyślał że to ja miałem robić loda! Pojebana, nie na 1 spotkaniu
A coś mi pasowała pod jedną z użytkowniczek sadola, miałem takie wrażenie że skądś ją znam, no i wydało się...
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zgon14 2013-08-19, 1:01 96
To ojebałeś jej tą gałe?
Zgłoś
S................n 2013-08-19, 1:03 3
Zjuq napisał/a:

miałem takie wrażenie że skądś ją znam, no i wydało się...

Czyli jednak zrobiłeś laskę lasce.
Zgłoś
Cffaniak 2013-08-19, 1:38 2
Zgłoś
Zjuq 2013-08-19, 1:40
Cffaniak napisał/a:

Obrazek

Trolololo
Zgłoś
Cffaniak 2013-08-19, 1:44 6
I kto to mówi. Ja nie wymyślam historyjek na sadistica zeby dostać pare piw bo kobieta sadistica itp. Nie lubie takich gównianych historii. Albo jakiś dowcip albo opowieść prawdziwa a nie kurwa takie byle co.
Zgłoś
B................o 2013-08-19, 4:55 2
@up może to prawda i zrobi jej loda na 2 randce? tak czy srak, pedale giń i weź te opowiastke do szkoły
Zgłoś
Zjuq 2013-08-19, 6:58 4
Basco napisał/a:

@up może to prawda i zrobi jej loda na 2 randce? tak czy srak, pedale giń i weź te opowiastke do szkoły

Wiesz co to jest dystans do własnej osoby? Idź się doucz skryty pedałku.
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-08-19, 9:25 3
Masz na nią namiary? Jak z twarzy i reszty ciała wygląda jak laski z harda to zapodaj
Zgłoś
wormarder 2013-08-19, 11:47 1
jebie tu fejkiem mocniej niż koło cyganów gównem
Zgłoś
zwirz13 2013-08-19, 12:18
kiedy ślub ??
Zgłoś
luxik1988 2013-08-19, 14:52
Urzekła mnie Twoja historia.
Zgłoś
b................r 2013-08-19, 15:01 1
małolaty pakować teczki bo za niedługo do szkółeczki
Zgłoś
Mr.Benny 2013-08-19, 16:12
@Zjuq, weź ty sobie chłopaku urlop od sadistic.pl, tak ze dwa tygodnie. Zajmij się jakimś hobby, może zacznij hodować Hybrydę Kalifornijską albo co...Ale nie opowiadaj nam już swoich mokrych snów.
Zgłoś
Zjuq 2013-08-20, 0:32
wormarder napisał/a:

jebie tu fejkiem mocniej niż koło cyganów gównem

Wow, jak się domyśliłeś?!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem