📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rybie ości zamiast kości
Janko napisał/a:
Kurwa patyczaków do takich siłowych spraw nie powinni dopuszczać
masa nie ma tu nic do rzeczy...technike delikatnie spierdolil
Do wesela się zagoi.
Pamiętać bark i ręka zawsze do ciała nigdy na zewnątrz,kolejna rzecz nie siłujemy się tylko na boki tylko też ściągamy do siebie by odebrać siłę.
Koguty dały idealny przykład jak tego nie robić ;D
Pamiętać bark i ręka zawsze do ciała nigdy na zewnątrz,kolejna rzecz nie siłujemy się tylko na boki tylko też ściągamy do siebie by odebrać siłę.
rafalxp napisał/a:
Do wesela się zagoi.
Co ty pierdolisz-wyszlo idealnie , jak dla mnie 10/10
spiritquake napisał/a:
masa nie ma tu nic do rzeczy...technike delikatnie spierdolil
Jak technika? Kość mu się wygięła jak listewka, to musiało pierdolnąć.
Kurwa, mnie to jakoś rusza bardziej niż flaki z pod koła ciężarówki. Nie mogę tego oglądać.
Odrazu wiedziałam, że jemu coś jebnie
KoniecZartow napisał/a:
Jak technika? Kość mu się wygięła jak listewka, to musiało pierdolnąć.
No tak bo nie zachował 1% techniki ale nie bedę Ci tego tlumaczył...skoro nie rozumiesz to Tobie też pewnie by pierdolnela
Ciasteczkowa napisał/a:
Odrazu wiedziałam, że jemu coś jebnie
W innym wypadku nie powinno to się na tej stronie znaleźć.
Ahhhh te holendry, rączki jak śmigiełka w wiatraczkach
dla tych co się nie znają, grubośc jego kości nie ma znaczenia, jak by użył odpowiedniej techniki to na jego kość nie działała by tak duża siła i kość by nie pękła, łokieć trzeba trzymać ciasno przy tułowiu, a on wystawił rękę na pół metra do przodu, tak nie wolno robić bo są właśnie takie efekty jak powyżej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów