Czy srakta wymarzę nam cycki z internetu?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Boże, ten debil ma dzieci...
normalnych ludzi nazywasz debilami??? jakie to kurwa uroczę wysraj tego kondona co masz go w dupie od miesiąca ponoć to pomaga ale nie wiem nie jestem pedałem
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Filmik może i głupi, ale pokazuje absurdalność tego całego "porozumienia".
Filmik może i głupi, ale pokazuje absurdalność tego całego "porozumienia".
referendumacta.pl/index.php
referendumacta.pl/index.php
koleś jest spoko.
Fedor napisał/a:
Ten koleś to jakiś jednorożec czy co on ma kurwa na czole?
Gratulacje udało ci się zaistnieć, ale właśnie wykorzystałeś swój limit 50-paru znaków debilizmu.
"Ten koleś" Jest 10x bardziej wartościowym człowiekiem od ciebie.
Nie ocenia nikogo po wyglądzie, pokaż swój ryj to pogadamy, taki z cb ideał?
Ale z tymi cyckami akurat dobre. Jeśli laska wysyła chłopakowi odważne zdjęcia, to ten, jeśli ona go zostawi, nie będzie mógł, w ramach zemsty, umieścić ich w internecie.
Zajęliby się w sumie lepiej problemami z państwem, z pedofilią, a nie piratów komputerowych będą wyłapywać... Przecież to nie ma sensu.
Zajęliby się w sumie lepiej problemami z państwem, z pedofilią, a nie piratów komputerowych będą wyłapywać... Przecież to nie ma sensu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów