📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
drugi samochód jest zamiast tego w którym Małysz siedzi z kierowcą który driftuje ;p
Ściema ściema w momencie kiedy nie widać auta jest przejście, gościu z lewej najpierw trzyma zielone coś jedną ręką, a po tym jak nie widać auta trzyma już dwoma
zostawcie adamka, jemu wolno robic sobie jaja moztazami - zapracowal na to
ściema spuścił go z kamery na parę sekund wtedy mógł się zamienić, ale i tak dobre
Porucznik Borewicz zajął się ta sprawą i oto rezultat:
Wy szukacie w sposobie trzymania rąk,mnie też by sie zmęczyły od tak długiego trzymania jakieś tablicy.
Wystarczy spojrzeć na długość cienia który zaznaczony jest kolorem żółtym,a łączeniem asfaltu, który oznaczony jest kolorem czerwonym.
Przed podjazdem
Tuż przed ucelowaniem w karton
Obliczając długość cienia zajęło im to około 30 min.
Tadaaaaa
Wy szukacie w sposobie trzymania rąk,mnie też by sie zmęczyły od tak długiego trzymania jakieś tablicy.
Wystarczy spojrzeć na długość cienia który zaznaczony jest kolorem żółtym,a łączeniem asfaltu, który oznaczony jest kolorem czerwonym.
Przed podjazdem
Tuż przed ucelowaniem w karton
Obliczając długość cienia zajęło im to około 30 min.
Tadaaaaa
Obserwowałem przelatującego bociana i nie zauważyłem żadnych anomalii w jego przelocie
Oby się ta wąsata pizda rozjebała na jakimś drzewie.
Bo tam jakiś rolnik orał pole po sezonie swoją ładą.
Człowiek Drzewo napisał/a:
w 0:44 widac jak gosciu po lewej stronie sciany zmienia calkowicie pozycje.
Tak jestem pieprzonym detektywem i kapitanem "chuj wie co jeszcze"
Masz Pan racje!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów