📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
prak to jakaś alternatywa dla słowa fail ?
to jebie fejkiem tak samo jak obietnice wyborcze
ot mały skurwysynek!
Hm, jebie fejkiem z tego powodu, że kamera w pewnym momencie traci z pola widzenia samochód - wtedy pauza, podmiana kierowcy, szybki montaż i nawet ja bym tak mógł zakozaczyć ;]
Niech ta poczwara lepiej wróci do skakania
Każdy z wąsem jest alfonsem
no dobra żartowałem - pozdrowienia dla Adasia Małamysza
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
no dobra żartowałem - pozdrowienia dla Adasia Małamysza
Jaki Fejk ?? Przecie widać że to Adaś
Jeden z nielicznych pozytywnych polskich sportowców, nie wiem czemu ktokolwiek mu ciśnie, gimbusy widać lubią się śmiać z ludzi którzy osiągnęli więcej niż oni osiągnął przez całe swoje życie.
Prawdziwy mistrz! w trakcie jazdy zdążył jeszcze kask założyć! mało śmieszny fejk..
aż ten pan co trzyma ścianę się zdziwił, że tak szybko 2 samochód wyskoczył
PS. Adam jedzie bez świateł
Stig parkuje na światłach
PS. Adam jedzie bez świateł
Stig parkuje na światłach
w 0:44 widac jak gosciu po lewej stronie sciany zmienia calkowicie pozycje.
Tak jestem pieprzonym detektywem i kapitanem "chuj wie co jeszcze"
Tak jestem pieprzonym detektywem i kapitanem "chuj wie co jeszcze"
Jak zawracał poza kadrem to praktycznie musiałby obrócić autkiem w miejscu. Ale nawet taki orzełek jak Adaś nie ma takich zdolności.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów