Romantyczny kozak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Romantyczny kozak
Bardzo denerwujacy facet, mowi ciekawe rzeczy ale za duzo wsadza tej swojej tendencyjnej maniery w historie ktora powinna byc obiektywnie przekazywana.
Pierdoli jak dziecko ale takich mamy chyba historykow w kraju.
Pierdoli jak dziecko ale takich mamy chyba historykow w kraju.
@Walczak, nie pierdol wyjmij ten kij z dupy. Historia żeby nie była nudna musi być ciekawie opowiedziana. Przynajmniej dla młodzieży.
^No ja wiem ze chodzi o to zeby mlodzi sie zaciekawili ale
przy zblizeniach jak w 6:07 czy 8:26 mam ochote zajebac w monitor.
Swoją drogą A.Mickiewicz przyznałby mi racje jakby usłyszał takie pierdolenie na swoj temat.
Co znaczy kurwa ciekawie opowiedziana ?
Ciekawe rzeczy on mowi ale na pewno nie robi tego ciekawie. Nie wiem skąd ma źródełko ale informacje niebagatelne tyle ze nie musi robic tego w tak debilny sposób że dwoch jasiów tego słucha i sie jaraja pod garazami tym ze Mickiewicz zajebal komus ze swiecznika i pewnie tez walil wiadra jak my hehehuhu.
Uwazam, ze pewne informacje powinny byc przekazywane subtelniej bez jego zjebanej opini i porownan bo nawija tak jakby byl przy tym wszystkim i nawet podawal srajtasme wieszczowi przy sraniu.
I czemu mam wyjmowac kij z dupy?
P.S Pojedz sobie do szpitala, chirurg ci wyciagnie
przy zblizeniach jak w 6:07 czy 8:26 mam ochote zajebac w monitor.
Swoją drogą A.Mickiewicz przyznałby mi racje jakby usłyszał takie pierdolenie na swoj temat.
Co znaczy kurwa ciekawie opowiedziana ?
Ciekawe rzeczy on mowi ale na pewno nie robi tego ciekawie. Nie wiem skąd ma źródełko ale informacje niebagatelne tyle ze nie musi robic tego w tak debilny sposób że dwoch jasiów tego słucha i sie jaraja pod garazami tym ze Mickiewicz zajebal komus ze swiecznika i pewnie tez walil wiadra jak my hehehuhu.
Uwazam, ze pewne informacje powinny byc przekazywane subtelniej bez jego zjebanej opini i porownan bo nawija tak jakby byl przy tym wszystkim i nawet podawal srajtasme wieszczowi przy sraniu.
I czemu mam wyjmowac kij z dupy?
P.S Pojedz sobie do szpitala, chirurg ci wyciagnie
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
chuj wam w dupe jebani hejtrzy sracie na kolesia bo cos wam w jego stylu nie pasuje. a nie pomyslicie ze koles robi cos pozytecznego wystawia te filmiki za DARMO zebyscie jebańcy mogli troche ciekawostek sie dowiedziec a przy okazji moze jego filmiki przyciagnal troche niedojebańców z gimbazy którzy myślą ze jezus chrystus byl pierwszym królem polski i sie troche poduczą prawdziwej historii. On robi cos pozytecznego dla nas dla naszego NARODU a wy skurwiałe gnidy tylko potraficie narzekać i smarowac kogos gównem na forach jednoczesnie głaszcząc palcami kutasa przez dziure w kieszeni. brzydze sie wami jebane pedały. Chuj wam w dupe zjeby i zeby Was w nocy cyganie okradli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów