18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
s................6 2013-06-13, 21:27 3
i już hejty lecą ,że bogaci rodzice itp itd...żal dupe ściska? tylko bierzcie poprawke na to,że trzeba mieć też do driftu smykałke a młody ma talent!
Zgłoś
pkh 2013-06-13, 21:28 8
Fajnie mieć bogatych rodziców!
Zgłoś
o................e 2013-06-13, 21:30 1
nie takie drifty się odpierdalało maluchem na polniaku
Zgłoś
mamut360 2013-06-13, 21:31 4
Widziałem go na żywo w Wilczych Laskach. To ze mnie (dość mocno siedzącego w klimacie motoryzacyjnym), 18nasto letniego by ojechał to pikuś, ale bączki to on tam mógł kręcić dookoła 30 letnich doświadczonych drifterów!
Zgłoś
masterwow 2013-06-13, 21:31 1
kiedyś oglądałem wywiad z małym i mówił że chce zostać piłkarzem, także to raczej swoje marzenia spełnia tatuś

...
Zgłoś
kazzek94 2013-06-13, 21:35 1
niech on się za książki weźmie a nie za drift. bo drifterów w naszym kraju od chuja i to nawet bardzo dobrych- takie jest moje zdanie. a tak naprawdę to mu po prostu zazdroszcze
Zgłoś
s................6 2013-06-13, 21:36 3
kurwa polaczkowe żale jescze trwają?

1. można mieć mało hajsu a pięknie driftować i na odwrót-można mieć worek kasy i być pizdą..
2.to,że powiedział,że chce być piłkarzem wcale nie oznacza,że tatuś spełnia swoje marzenia...

ogarnijcie się...
Zgłoś
babycow 2013-06-13, 21:36 1
Mialem przyjemnosc tak polatac, uwierzcie mi... 3-4 dni i tez tak bd smigac... kwestia 'wyczucia pedala gazu'
Zgłoś
s................6 2013-06-13, 21:39
babycow powiedz to wszystkim tym, którzy wymiatają w drifcie wyśmieją Cie
Zgłoś
Matush5 2013-06-13, 21:40 10
Nie pojmuje was czym tak się podniecać ? Nie wiem czy się orientujecie ale takie zabawy są bardzo drogie... Zrobić auto do driftu to ogromny koszt plus kolejne kupę tysięcy za oponki A prawdę mówiać jak by konia wsadzić do takiego auta i po pare godzin dziennie mówić mu co ma robić jak ma robić to by się nauczył tego Wiadomo mistrzem pierwsza lepsza osoba nie zostanie ale żeby robic jakieś podstawowe wariacie jak on wystarczy opanować auto i trasę a prawda jest taka, że każdy z nas by tak śmigał gdyby mógł trenować np. 2,3 godziny dziennie nieprawdaż ? Wiec nie rozumiem naprawdę co tu takiego podniecającego ?
Zgłoś
Al-Yazir_Ima_Fhatti 2013-06-13, 21:56 6
ludzie to nie jest stara e36 w coupe tylko jakos profesjonalny wózek do driftu (kubły, klatka, cały ten jego strój, szpera, turbo i jeszcze kij wie co) to wszystko kosztuje majątek.. i nie gadajcie że pieniądze szczęścia nie dają...
Zgłoś
dedrex 2013-06-13, 21:56
BYŁO
Zgłoś
Davidzior 2013-06-13, 22:03 3
To już nie pierwszy filmik, w którym widzę driftującego dzieciaka. Wnioskuję po tym, że do driftu nie trzeba mieć talentu, tylko kasę.
Zgłoś
wst91 2013-06-13, 22:04 4
japierdolewszystkozajete napisał/a:

Gdybym miał dzianych starych to też bym tak śmigał.

Dokładnie. Fajnie śmiga, ale należy sobie zadać pytanie ilu dwunastolatków ma szansę spróbować czegoś takiego.
Podobnie jak w tenisie ziemnym. Należy mnóstwo kasy wpompować w rozwój pasji dziecka i wtedy często są jakieś efekty. Gdyby sporty motorowe były dostępne dla ogółu społeczeństwa a nie tylko dla elity to sądzę, że takich dwunastolatków mielibyśmy kilkuset.
Zgłoś
Stefan_Sigal 2013-06-13, 22:21
Starzy robią sobie po prostu dobrą maszynkę do zarabiania pieniędzy żeby mieć z czego utrzymywać się na starość
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów