📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i już hejty lecą ,że bogaci rodzice itp itd...żal dupe ściska? tylko bierzcie poprawke na to,że trzeba mieć też do driftu smykałke a młody ma talent!
nie takie drifty się odpierdalało maluchem na polniaku
Widziałem go na żywo w Wilczych Laskach. To ze mnie (dość mocno siedzącego w klimacie motoryzacyjnym), 18nasto letniego by ojechał to pikuś, ale bączki to on tam mógł kręcić dookoła 30 letnich doświadczonych drifterów!
kiedyś oglądałem wywiad z małym i mówił że chce zostać piłkarzem, także to raczej swoje marzenia spełnia tatuś
1. można mieć mało hajsu a pięknie driftować i na odwrót-można mieć worek kasy i być pizdą..
2.to,że powiedział,że chce być piłkarzem wcale nie oznacza,że tatuś spełnia swoje marzenia...
ogarnijcie się...
1. można mieć mało hajsu a pięknie driftować i na odwrót-można mieć worek kasy i być pizdą..
2.to,że powiedział,że chce być piłkarzem wcale nie oznacza,że tatuś spełnia swoje marzenia...
ogarnijcie się...
Mialem przyjemnosc tak polatac, uwierzcie mi... 3-4 dni i tez tak bd smigac... kwestia 'wyczucia pedala gazu'
babycow powiedz to wszystkim tym, którzy wymiatają w drifcie wyśmieją Cie
Nie pojmuje was czym tak się podniecać ? Nie wiem czy się orientujecie ale takie zabawy są bardzo drogie... Zrobić auto do driftu to ogromny koszt plus kolejne kupę tysięcy za oponki A prawdę mówiać jak by konia wsadzić do takiego auta i po pare godzin dziennie mówić mu co ma robić jak ma robić to by się nauczył tego Wiadomo mistrzem pierwsza lepsza osoba nie zostanie ale żeby robic jakieś podstawowe wariacie jak on wystarczy opanować auto i trasę a prawda jest taka, że każdy z nas by tak śmigał gdyby mógł trenować np. 2,3 godziny dziennie nieprawdaż ? Wiec nie rozumiem naprawdę co tu takiego podniecającego ?
ludzie to nie jest stara e36 w coupe tylko jakos profesjonalny wózek do driftu (kubły, klatka, cały ten jego strój, szpera, turbo i jeszcze kij wie co) to wszystko kosztuje majątek.. i nie gadajcie że pieniądze szczęścia nie dają...
To już nie pierwszy filmik, w którym widzę driftującego dzieciaka. Wnioskuję po tym, że do driftu nie trzeba mieć talentu, tylko kasę.
japierdolewszystkozajete napisał/a:
Gdybym miał dzianych starych to też bym tak śmigał.
Dokładnie. Fajnie śmiga, ale należy sobie zadać pytanie ilu dwunastolatków ma szansę spróbować czegoś takiego.
Podobnie jak w tenisie ziemnym. Należy mnóstwo kasy wpompować w rozwój pasji dziecka i wtedy często są jakieś efekty. Gdyby sporty motorowe były dostępne dla ogółu społeczeństwa a nie tylko dla elity to sądzę, że takich dwunastolatków mielibyśmy kilkuset.
Starzy robią sobie po prostu dobrą maszynkę do zarabiania pieniędzy żeby mieć z czego utrzymywać się na starość
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów