18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
markop4321 2013-06-13, 17:46 1
Widziałem to tutaj, ale nie mogę znaleźć

takie coś jest sadistic.pl/jedenastoletni-drifter-z-polski-vt103668.htm

ale to co wrzuciłeś też tutaj oglądałem.
Zgłoś
k................t 2013-06-13, 18:05
onboardu nie znalazłem
Zgłoś
dirty_pig 2013-06-13, 18:13 1
dowod na to ze aby byc kierowca nie trzeba miec prawa jazdy ba lepiej sobie na pewno radzi niz nie jeden kierowca ktory prawo jazdy posiada
Zgłoś
Mózgojeb 2013-06-13, 18:44 53
maxvolumepl jak był mały
Zgłoś
Brzydkii 2013-06-13, 18:54 230
Gdybym miał dzianych starych to też bym tak śmigał.
Zgłoś
Zyl33k 2013-06-13, 20:42 20
i takie wydawanie pieniędzy tatusia mi się podoba, chłopak pasję spełnia, a nie chleje wódę z "chłopakami z dzielni"
Zgłoś
karmello24 2013-06-13, 21:14 5
rodzice maja kase to sie maly bawi
Zgłoś
tomek1491 2013-06-13, 21:15 55
dirty_pig napisał/a:

dowod na to ze aby byc kierowca nie trzeba miec prawa jazdy ba lepiej sobie na pewno radzi niz nie jeden kierowca ktory prawo jazdy posiada

Co Ty pierdolisz. Jakbym miał dzianych starych w dziecinstwie którzy kupiliby mi auto do driftu też pewnie bym driftował. Nawet jakby mnie teraz bylo stać na auto z chęcią bym się nauczył. W tym przypadku to kwestia kasy a nie kurwa talentu. Dzieciak jezdzi za hajs starych to i wprawil się. Nikt od poczatku nie byl zajebisty.
Zgłoś
Kremol 2013-06-13, 21:16
Pierwsze przyklejenie sie do bandy i odechce my sie driftu . Mam tata kup coś innego.
Zgłoś
bujaszaka 2013-06-13, 21:20 2
Prawko w naszym pięknym kraju pewnie i tak zda za 5-6 podejściem
Zgłoś
Pravicow 2013-06-13, 21:21 3
Dziękujemy, egzaminu Pan nie zdał.

Pozdrawiam serdecznie poddanych upadłego systemu.
Zgłoś
morbek 2013-06-13, 21:24
Bogaci rodzice i weź mi tu powiedz że nie warto wyjechać za granicę aby dzieciakowi pomoc
Zgłoś
endione 2013-06-13, 21:26 44
Mózgojeb napisał/a:

maxvolumepl jak był mały

To jest prawdziwy maxvolumePL

Zgłoś
kalosz90 2013-06-13, 21:27 3
Zajebiście podoba mi się podejście osób wyżej. W tych warunkach co on pewnie stalibyście pod blokiem stawiając wszystkim po kracie browarów, a młody ma szansę to się rozwija. Skończcie pierdolić, bo robi coś co na pewno lubi. Jedynie te włoski ma pedalskie z tego co pamiętam, ale jeździ iście po męsku, także wybaczam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów