📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widziałem to tutaj, ale nie mogę znaleźć
takie coś jest sadistic.pl/jedenastoletni-drifter-z-polski-vt103668.htm
ale to co wrzuciłeś też tutaj oglądałem.
takie coś jest sadistic.pl/jedenastoletni-drifter-z-polski-vt103668.htm
ale to co wrzuciłeś też tutaj oglądałem.
onboardu nie znalazłem
dowod na to ze aby byc kierowca nie trzeba miec prawa jazdy ba lepiej sobie na pewno radzi niz nie jeden kierowca ktory prawo jazdy posiada
i takie wydawanie pieniędzy tatusia mi się podoba, chłopak pasję spełnia, a nie chleje wódę z "chłopakami z dzielni"
rodzice maja kase to sie maly bawi
dirty_pig napisał/a:
dowod na to ze aby byc kierowca nie trzeba miec prawa jazdy ba lepiej sobie na pewno radzi niz nie jeden kierowca ktory prawo jazdy posiada
Co Ty pierdolisz. Jakbym miał dzianych starych w dziecinstwie którzy kupiliby mi auto do driftu też pewnie bym driftował. Nawet jakby mnie teraz bylo stać na auto z chęcią bym się nauczył. W tym przypadku to kwestia kasy a nie kurwa talentu. Dzieciak jezdzi za hajs starych to i wprawil się. Nikt od poczatku nie byl zajebisty.
Pierwsze przyklejenie sie do bandy i odechce my sie driftu . Mam tata kup coś innego.
Prawko w naszym pięknym kraju pewnie i tak zda za 5-6 podejściem
Dziękujemy, egzaminu Pan nie zdał.
Zajebiście podoba mi się podejście osób wyżej. W tych warunkach co on pewnie stalibyście pod blokiem stawiając wszystkim po kracie browarów, a młody ma szansę to się rozwija. Skończcie pierdolić, bo robi coś co na pewno lubi. Jedynie te włoski ma pedalskie z tego co pamiętam, ale jeździ iście po męsku, także wybaczam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów