Tym spotem Ukraińcy reklamują walkę. Ciekawe czy Adamek tak jak Pudzian " Tanio skóry nie sprzeda "
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo fajnie,juz sie nie moge doczekac walki
1:29-Efekty specjalne ukraincow wymiataja
1:29-Efekty specjalne ukraincow wymiataja
Ukraińskie Studio Wiocha, co robiło ten spot, nawet pewnie nie miało dostępu do źródłowych materiałów z Ogniem i Mieczem. Wszystkie klipy ewidentnie ściągnięte z JuTuba i zmontowane jakimś gównem w stylu Movie Makera...
Kliczko wytrze Adamkiem ring i skończy się jazda na opinii po ustawionej walce z Gołotą.
Jakieś info odnośnie podkładu muzycznego? Byłbym wdzięczny :p
Edit - Poradziłem sobie, google ftw. Dla zainteresowanych - jest to ukraińska wersja utworu "Wild Dances" by Ruslana.
Edit - Poradziłem sobie, google ftw. Dla zainteresowanych - jest to ukraińska wersja utworu "Wild Dances" by Ruslana.
Dobra reklama, nikt nie robi z siebie boga w nim. Co do wyniku szansę Adamka nie są zbyt wielkie, ale poczekamy zobaczymy.
Zostawcie mi Adamka bo będzie wpierdol w drugą strone.....
rzekłbym trochę chujowe ale, że mi się przez przypadek piwo wcisnęło to powiem, że ujdzie w tłoku
Zobaczymy. Kliczko to nie Gołota, ale w walce Gołota-Adamek też stawiałem na Gołotę..
Polsat Sport z dopiskiem "na żywo". Nie zdziwiłbym się gdyby to montowali jacyś polscy antyfani Adamka.
Co wy z tym Golota... Golota w obecnej dyspozycji to byl najslabszy przeciwnik Adamka w wadze ciezkiej - serio
Adamek klasyfikowany jest na 3 miejscu HW w opiniotworczym rankingu boxrec.com , mozna sprawdzic, tam punkty przyznawwane sa zawodnikom na podstawie klasy przeciwnikow i wynikow walk z nimi.
Adamek klasyfikowany jest na 3 miejscu HW w opiniotworczym rankingu boxrec.com , mozna sprawdzic, tam punkty przyznawwane sa zawodnikom na podstawie klasy przeciwnikow i wynikow walk z nimi.
Ja pierdolę, jaka czerń...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów