Tym spotem Ukraińcy reklamują walkę. Ciekawe czy Adamek tak jak Pudzian " Tanio skóry nie sprzeda "
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Bardzo fajnie,juz sie nie moge doczekac walki
1:29-Efekty specjalne ukraincow wymiataja
1:29-Efekty specjalne ukraincow wymiataja
Ukraińskie Studio Wiocha, co robiło ten spot, nawet pewnie nie miało dostępu do źródłowych materiałów z Ogniem i Mieczem. Wszystkie klipy ewidentnie ściągnięte z JuTuba i zmontowane jakimś gównem w stylu Movie Makera...
@up proszzz internetowy specjalista.... nie kompromituj się...
( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Kliczko wytrze Adamkiem ring i skończy się jazda na opinii po ustawionej walce z Gołotą.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Jakieś info odnośnie podkładu muzycznego? Byłbym wdzięczny :p
Edit - Poradziłem sobie, google ftw. Dla zainteresowanych - jest to ukraińska wersja utworu "Wild Dances" by Ruslana.
Edit - Poradziłem sobie, google ftw. Dla zainteresowanych - jest to ukraińska wersja utworu "Wild Dances" by Ruslana.
Dobra reklama, nikt nie robi z siebie boga w nim. Co do wyniku szansę Adamka nie są zbyt wielkie, ale poczekamy zobaczymy.
Zostawcie mi Adamka bo będzie wpierdol w drugą strone.....
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Fajnie to reklamują, że nawet napisu Polsat Sport nie zabrakło.
Polsat Sport z dopiskiem "na żywo". Nie zdziwiłbym się gdyby to montowali jacyś polscy antyfani Adamka.
Co wy z tym Golota... Golota w obecnej dyspozycji to byl najslabszy przeciwnik Adamka w wadze ciezkiej - serio
Adamek klasyfikowany jest na 3 miejscu HW w opiniotworczym rankingu boxrec.com , mozna sprawdzic, tam punkty przyznawwane sa zawodnikom na podstawie klasy przeciwnikow i wynikow walk z nimi.
Adamek klasyfikowany jest na 3 miejscu HW w opiniotworczym rankingu boxrec.com , mozna sprawdzic, tam punkty przyznawwane sa zawodnikom na podstawie klasy przeciwnikow i wynikow walk z nimi.
Ja pierdolę, jaka czerń...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów