No dobra 9 nie liczmy tu (ustawionej i rozgłoszonej medialnie) walki z Gołotą. Gołota walczył dla kasy, a Adamek po to, żeby pokazać Polakom że warto go będzie oglądać w pojedynkach w ciężkiej.
A co do walki to była genialna napędził nam Tomek strachu w 2 rundzie. Ale pokazał to co zawsze serce do walki, szybkość i świetne przygotowanie.
A co do walki to była genialna napędził nam Tomek strachu w 2 rundzie. Ale pokazał to co zawsze serce do walki, szybkość i świetne przygotowanie.
Tak, Michalczewski wg Ciebie też był wielkim i wspaniałym mistrzem? Skończ pan pierdolić. Idź sobie być znawcą gdzie indziej, bo się kompromitujesz
Mięciutkie trumny dlatwojego przedwcześnie zmarłego dziecka.Tak, Michalczewski wg Ciebie też był wielkim i wspaniałym mistrzem? Skończ pan pierdolić. Idź sobie być znawcą gdzie indziej, bo się kompromitujesz
Ta Michalczewski nigdzie kretynie nie napisałem że Adamek jest "wielkim i wspaniałym mistrzem". Więc to Ty skończ pierdolić.
Po drugie: Czekałem na widowisko bokserskie i je dostałem. Adamek zrobił swoje, murzyn może odejść.
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celuwygra - źle
przegra - źle
nie walczy - cykor bo spierdolił
Niektórzy tak to właśnie postrzegają.
Nie odmawiam mu przygotowania i serca do walki. Ale jest za słaby na ciężką. Oczywiście, że nie mamy w Polsce w tym momencie lepszego zawodnika w ciężkiej, ale tej klasy zawodników na świecie jest wielu (na dobrą sprawę, od czasów Andrzeja, nie mieliśmy zawodnika światowej klasy). Tomek ma 35lat więc nie ma już czasu na żmudne dążenie na szczyt ciężkiej. Miał osiągnięcia w półciężkiej oraz juniorciężkiej i tam zostając, mógłby być królem. W ciężkiej, walka z Witkiem pokazała najdokładniej, jak ogromna jest przepaść między Tomkiem a czołówką światowego boksu. Pozostaje nam cieszyć się zwycięstwami nad kelnerami (może najmana dostanie)
@wiesiors4
W ciężkiej, walka z Witkiem pokazała najdokładniej, jak ogromna jest przepaść między Tomkiem a czołówką światowego boksu. Pozostaje nam cieszyć się zwycięstwami nad kelnerami (może najmana dostanie)
Przepaść jest, ale tą światową czołówkę stanowi w tym momencie tylko dwóch zawodników. Nie ma na tę chwilę nikogo, kto mógłby im zagrozić, stąd obrony pasów z zawodnikami pokroju Charra. Tomek zdecydowanie jest w ścisłej czołówce HW, bo kto inny ma ją niby stanowić? Myślę, że mógłby wygrać z każdym, prócz K2, a i pas Povietkina jest w zasięgu, także Najman odpada.
Co do tych kelnerów, to w ciągu 2 lat ma na rozkładzie co najmniej 4 bokserów którzy wciąż mocno liczą się w ciężkiej + walkę o pas. No i młodszego, silniejszego, wyższego i solidnego Walkera także kelnerem nazwać nie wypada.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów