Jak w temacie. Adbbuster z typem od gotowania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
po romantycznej kolacji chyba w kakao... z brodnickim, paskalem i okrasą, no chyba że w tym czasie Makłowicz będzie na włościach
Rems napisał/a:
ten typ z kocham gotować nie ma pojęcia o gotowaniu.. oglądałem jego odcinki i to jest kurwa jakiś dramat.
Rems a przeczytałeś chociaż jedno zdanie o tym kolesiu z kocham gotować? On jest szefem kuchni w liverpoolu, ale tak tak wiem, pewnie i tak jesteś 100 razy lepszy, wierzymy w ciebie, jesteśmy z tobą.
Co do samego filmiku to może i pedalstwo ale robią sobie reklamę, i działają, a niektórzy z was tutaj tylko siedzą przed kompem i marudzą w komentarzach
wszyscy chejterzy prosto z gimbazy, pyskować umiecie w necie a widzę tylko jeden podtekst w waszych pyskówkach. Zazdrość bo koleś coś robi i się świetnie bawi a wy coś zrobiliście ze sobą ? nic ! użalajcie się dalej nad sobą.
ps. nie lubię specjalnie adbustera, wolę oglądać wypociny jego młodszego brata.
ps. nie lubię specjalnie adbustera, wolę oglądać wypociny jego młodszego brata.
swilo napisał/a:
Rems a przeczytałeś chociaż jedno zdanie o tym kolesiu z kocham gotować? On jest szefem kuchni w liverpoolu, ale tak tak wiem, pewnie i tak jesteś 100 razy lepszy, wierzymy w ciebie, jesteśmy z tobą.
Ja w Wielkiej Brytanii pracowałem na budowie, a nie mam pojęcia o budowlance. Chujowy wyznacznik.
Powiem ci tak. Gość ma kilka fajnych pomysłów, dobrze sobie radzi i tak gotuje lepiej niż większość osób, które znam, jeżeli oczywiście chodzi o warsztat.
Mimo wszystko, jak patrzyłem jak robi lasagne, to mnie się rzygać chciało. I miewa wpadek z różnymi potrawami całkiem sporo.
Weź choćby za przykład ten odcinek. Jeżeli on to nazywa burito, to ja nie mam więcej pytań.
W następnym odcinku brat objaśni wszystkie zjawiska fizyczne zachodzące podczas smażenia omleta i kurczaka. Całość będzie nagrywana w ciężarówce pędzącej po bezkresnych równinach USA. Młody Wołoszański zwietrzy spisek, Niekryty Krytyk go wyśmieje, a na końcu wszystkich zajebie popierdolec liżący się z psami, bo okaże się, że zbyt blisko jego chaty przejechali.
Amen.
Amen.
Slonx - Chyba jest różnica między byciem przydupasem na budowie, przynieś, wynieś, pozamiataj, a szefem kuchni? Gdyby pracował na zmywaku wtedy miało by to sens, mówiąc Twoim językiem, chujowe porównanie.
ale sobie chłopaki cukrują , myślałem że na końcu sobie po gałeczce zrobią.
casimus napisał/a:
Faktycznie posiłek czyste białko. Urośnie od tego masa mięśniowa jak cholera... .
taaa pół miarki białeczka, 3 jajka z żółtkami i olej rzepakowy
KamilAW napisał/a:
Slonx - Chyba jest różnica między byciem przydupasem na budowie, przynieś, wynieś, pozamiataj, a szefem kuchni?
Jest.
Jest też różnica między kuchnią, a placem budowy.
Majster to nie to samo, co szef kuchni. Poznałem w Wielkiej Brytanii kilka osób pracujących jako kucharz, którzy gotowali ode mnie. Poznałem jednego szefa kuchni który mówił, że w sumie byle kto by sobie poradził.
Zmysł smaku Brytyjczyków nie stawia zbyt dużych wymagań, nie zapominaj o tym.
Bez urazy dla tego kolesia od kocham gotować, ale... Ja jestem z wiochy i czasami jak go chwilkę posłucham to wydaje mi się że on też. (nie jestem pewien która ale stawiam na Sworne Gacie) Nie jestem hejterem ale wydaje mi się że tworząc jakiś filmik na yt trzeba się trochę wysilić. No chyba że jesteś ze ślunska i grasz w gre.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów