Jak w temacie. Adbbuster z typem od gotowania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
"kocham gotowac" nie mogl mi tego zrobic !!! omfg z tym typem to w ogole do siebie nie pasuje..!
Kurwa jak już pokazują się to by mogli przynajmniej coś umieć, nigdzie się gotować nie uczyłem, tyle co samemu z głodu nie zdechnąć, ale patrze na nich jak na idotów i ciapy skończone.
Bycie szefem kuchni nie oznacza od razu, że ktoś umie gotować. Można być szefem kuchni w zajebistej restauracji a można być też szefem kuchni w przydrożnym barze pod cycem, niby tu i tu szef a różnica w umiejętnościach ogromna.
Kurwa chlopaki sobie radzą. Ktoryś do ktoregoś napisał i mają z tego kase [chociaż i tak mi sie wydaje że adbuster to cienkie POGROMCY MITÓW (Polskie realia) a takich "Makłowiczów" też dużo ale akurat jego fimy sie przebiły)]. DOBRZE ! Łamią tą Naszą Polską zawiść ! Licz swoje pieniądze nie czyjeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów