📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ja raczej bym się nie zgodził jakby nieznajomy poprosił mnie o założenie opaski na oczy i wejście do jego samochodu
Wole dać mu zjebaną łapkę w górę na YouTube niż Tobie za ten temat piwo.
Dzoyo napisał/a:
Wole dać mu zjebaną łapkę w górę na YouTube niż Tobie za ten temat piwo.
Przecież nie musisz dawać. Wrzuciłem ten materiał, bo uważam za dobry, a to czy dasz mi piwo to mnie najmniej interesuje. Chyba, że mówimy o tym w real'u to już inna sprawa
@up Przecież nie musisz mi mówić, że nie muszę Ci dawać ... Sarkazm detector off ?
Dzoyo napisał/a:
@up Przecież nie musisz mi mówić, że nie muszę Ci dawać ... Sarkazm detector off ?
Chyba trochę tak. Normalnie bym zwalił winę na godzinę, ale zapomniałem, że nie mam życia i dla mnie to środek dnia, więc pewnie zaszkodziło mi oglądania fekalii na hardzie . Hmm...
w nast odcinku test gazety z programem tv i ksiazki telefonicznej.
lo kurwa nie moge sie doczekac
lo kurwa nie moge sie doczekac
Nie wrzucajcie tu tego bałwana
Po tym jakby im założył te opaski, mógłby ich wywieźć do ewentualnej rzeźni w której zabija swoje ofiary.Spytać co czują,po czym kazać zdjąć opaskę i torturować.
Ja się pytam jakim cudem te tokarki nie są jeszcze na złomie
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów