📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ty chuju, moje piwa!!
Stare, widziałem na Youtube
Od kiedy to temperatura powietrza = temperatura cieczy? Naprawdę jest taki głupi i myślał, że w powietrzu jest -1C?
Dezodorant obniżył temperaturę, ponieważ rozprężający się dwutlenek węgla "mrozi", nie sam antyperspirant...
Przecież tak będzie z każdym dezodorantem którym będziemy pryskać w jedno miejsce.
Przyłożyłem kiedyś dezodorant do dłoni. Bolało jak skurwysyn. Odmroziłem sobie skóre ;/ Nie polecam
Cytat:
Przecież tak będzie z każdym dezodorantem którym będziemy pryskać w jedno miejsce.
Dokładnie a ambi pur nie zmroził bo nie działa jak dezodorant. Nim się ręcznie psika i ma inny skład.
Panie Adbaster, w tym drugim doświadczeniu nie ma nic zaskakującego. Rozprężające się powietrze ma właśnie taką temperaturę i nie ma to nic wspólnego z marką tylko z prawami fizyki. Brat by nie był zaskoczony.
coś mi tu śmierdzi, i to nie ładnie śmierdzi. dobrze wiedział że ambipur nie działa tak samo jak inny dezodorant, więc dlaczego go użył? może dlatego żeby wynik testowanego dezodorantu był jak najbardziej zaskakujący i pozytywny? jeśli tak to znaczy, że wpadła mu jakaś premia od producenta
Chyba mam jakieś spaczenie, usłyszałem "kiedy napatrzę się już w moim odbycie w lustrze"...
Lubie te jego filmiki ale czasami pierdoli, co do "absolutnej ciekawostki" potocznie alkoholem określa się po prostu etanol, więc jeśli jest napisane "Bez alkoholu" to wiadomo, że chodzi konkretnie o brak alkoholu etylowego, chyba dla większości ludzi jest to dość oczywiste.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów