📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ten kutas jeszcze żyje?
@Up Podbijam. Nie lubię pedała, bo robi chujowe i nienaukowe konfrontacje produktów. A ten filmik to może się podobać gimbusom, co spierdalali z fizyki w szkole i nie widzieli magnesu na oczu. Tak samo chujowe filmiki robi jego brat-spierdolina SciFun, kolejny zaśmiecacz polskiego Youtuba, pokazujący eksperymenty naukowe z przedszkola lub kopiujący róźne artykuły z Internetu, z których robi pseudomądre lub pseudonowe o kosmosie. Dodatkowo wiadomo z kim trzymają te obie spierdoliny, mianowicie z hordą gimbusów, wystarczy obejrzeć stary filmik Pyty.pl, jak są na zlocie tych spierdolin z Youtuba i robią sobie z nich jaja.
A i jeszcze żonie tego pedała, zalatuje z gęby wieśniackim akcentem. Chyba ją siłą oderwał od pługa. Słuchać się jej nie da.
A i jeszcze żonie tego pedała, zalatuje z gęby wieśniackim akcentem. Chyba ją siłą oderwał od pługa. Słuchać się jej nie da.
Pierwszy odcinek jaki widzę.
Jak dla mnie jest dobrze. Coś pokazuje.
Każda próba traktowana +/- w taki sam sposób.
Zaraz kliknę facetowi z 50 razy, niech ma.
@up
Wyście chyba nigdy nie widzieli programów National Geografic, niektórych "Pogromców mitów" czy "Wojowników wszech czasów"
Jak dla mnie jest dobrze. Coś pokazuje.
Każda próba traktowana +/- w taki sam sposób.
Zaraz kliknę facetowi z 50 razy, niech ma.
@up
Wyście chyba nigdy nie widzieli programów National Geografic, niektórych "Pogromców mitów" czy "Wojowników wszech czasów"
Kurwa jest 2:45, a ja oglądam jak jakiś pedał przyciąga po wodzie płatki neomagnesem, kurwa, coś nie tak poszło w moim życiu
Ale jebiecie smuty, a niech se robią te filmy ''naukowe'', przynajmniej nie jest to jakieś zjebane gówno ze srankami albo jakieś komentowanie majkrafta, niech te gimby lepiej to ogladaja
Ja tam nie oglądam jego filmów, bo są chujowe, ale widzę, że ktoś ma ból dupy, że koleś trzepie kasiorę na tym gównie
Jaki ból dupy
On i jego brat niech spierdalaja. Wielcy eksperci od wszystkiego...
@el_sadico hahahah to samo miałem napisać co za niewyżyte szczury zazdrościcie im, bo mają kupe hajsu z tego co robią, a Wy możecie tylko na nich ponarzekać na portalach przed komputerem? nie uważam, że robią chujowo to co robią, ale zresztą i tak robią bardziej pożyteczne rzeczy, niż Wy, wypisując tu to, co wypisujecie. Uwaga, grupowe zamówienie na maść!
Jedno z niewielu gówien ,które warto w necie oglądać moim zdaniem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów