📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lubię jego filmy, bo pokazuje idiotą, że są idiotami kupując te różne badziewia, rzadko kiedy sam ad buster przyznaje że coś jest tak jak w reklamie.
haha 00:30 najskuteczniejszy system do pozbycia się szczurów,myszy,DZIECI,psów,kotów oraz CAŁEJ RODZINY
W sumie zgadzam się z slaiterem, ale w sumie, nie szkoda mu kasy wydawanej na ten syf, aby uświadomić coś bandzie idiotów która wierzy w takie śmieci ? :/
Nie wiem jakim trzeba być debilem, żeby kupować takie kurestwo z telesklepu.
Już zrozumiem te mopy, maszynki do chleba czy inne krajalnice, bo to po prostu się rozjebie po jakimś czasie, ale takie gówno w zasadzie nie ma prawa działać.
I tak najlepsze w reklamach tego badziewia jest 'zadzwoń w ciągu 2 minut to dorzucimy drugie gratis"
Już zrozumiem te mopy, maszynki do chleba czy inne krajalnice, bo to po prostu się rozjebie po jakimś czasie, ale takie gówno w zasadzie nie ma prawa działać.
I tak najlepsze w reklamach tego badziewia jest 'zadzwoń w ciągu 2 minut to dorzucimy drugie gratis"
i po co tu tego chujka wrzucasz. rzygam juz tym typem
Jurbek, Zobacz sobie ile gość ma subskrypcji i wyświetleń na YouTube
Jurbek napisał/a:
W sumie zgadzam się z slaiterem, ale w sumie, nie szkoda mu kasy wydawanej na ten syf, aby uświadomić coś bandzie idiotów która wierzy w takie śmieci ? :/
Widze ze jeszcze nie wszyscy ogarniaja o co chodzi na youtube. Kupujac takiego smiecia i pokazujac "bandzie idiotow" ze to nie dziala, zarabia rownowartosc conajmniej 250 takich produktow (biorac pod uwage jego subskrybcje i ogladalnosc)
Damundo napisał/a:
Nie wiem jakim trzeba być debilem, żeby kupować takie kurestwo z telesklepu.
Kupiłem kiedyś blender z bajerami +zestaw noży w prezencie, z 10 lat temu, w Mango i działa do dziś, nie zapłaciłem dużej sumy, mniej więcej tyle ile wtedy w sklepie Noże też mam do dnia dzisiejszego, oczywiście nie raz ostrzone, ale wyszedłem na plus z tej transakcji w sumie.
@up nie wiem jak teraz, ale kiedyś było 0,14zł za osobę więc nie za dużo
Oj babinka będzie zawiedziona jak jej to pokaże.. A mówiłem jej tyle razy żeby tego nie kupowała, bo to gówno i tak nie przyniesie efektów i lepiej żeby kupiła tańsze i w dodatku skuteczniejsze trutki. Nie chciała słuchać to niech teraz przynajmniej wie, że wyje*ała w błoto 120zł.
Oglądacie filmy debila, który się nabra, i próbuje pokazać jaki to on jest fajny i jebie sprzęty sprzedawane w tym gównie. Gratulacje.
"Nieokrzesany, rozczochrany zwierz, który ciągle wygląda na niewyspanego" czułem kurwa, że podpisywanie tych wszystkich gówien o przetwarzaniu danych osobowych kiedyś się na mnie zemści...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów